Az alábbi cikkben olvasható edzőink értékelése a hétvégi utánpótlás mérkőzésekről.

Drizner Péter, Fiú Serdülő:

“Bravúrpontokat hoztunk el egy erős Békés otthonából. Több játékos is kiemelkedően játszott. Az Eger meccsel ellentétben az akarat most mindenkiben megvolt. Külön öröm, hogy több olyan játékosunk is akadt, aki eddig ilyen szintű ellenfél ellen nem tudott komoly teljesítményt nyújtani, ellenben most megtette. Remélem ez nem egy egyszeri fellángolás volt a részükről, hanem egy szintlépésnek a kezdete.”

Optimum – Solar Békési FKC – Mezőkövesdi KC 21 – 26 (Félidőben: 13-12)

Optimum-Solar Békési FKC: Lakatos Soma, Fejes János Dávid (kapusok), Novák Zsolt 1 , Ruzsányi Balázs Bence 3 , Balogh Barnabás 1 , Kovács Szabolcs 1 , Vidovenyecz Máté, Nagy Zétény 2 , Braun József, Szántó Zalán 1 , Petrus Levente, Gazsó Péter 7 , Szabó Ádám Kristóf, Rusznák Patrik 3 , Kovács Rajmund 2 , Szelezsán Zsombor.

Hétméteresek: 5/4

Kiállítások: 8 perc

Mezőkövesdi KC: Illés Nándor, Senánszky Alárd Péter (kapusok), Czufor Mihály András, Dócs Árpád 5 , Hevesi Zsolt 1 , Mező Balázs 1 , Mező Bence 8 , Pető Botond 1 , Sárosi Balázs 9 , Szabó Patrik, Vincze Péter 1 , Vizi Hunor Levente.

Hétméteresek: 1/1

Kiállítások: 4 perc

Marius Breazu, Fiú U14:

“Ez a hétvége nem volt túl sikeres csapatunk számára. Az első meccsen a Gyöngyös ellen rengeteg kikényszerítetlen hibát követtünk el, amelyek meghatározták a számunkra kedvezőtlen végeredményt. Sok helyzetben úgy tűnik, hogy a fiúk elfelejtették, hogy felelősségük van amikor pályára lépnek, különösen a csapattársaikkal szemben. A sajnálat annál nagyobb, mivel ellenfeleink, akiknek gratulálok a győzelemhez, egyáltalán nem állnak felettünk. Sőt… A második meccsen nem bírtuk fizikailag a tempót. A Kecskemét csapatánál volt néhány ügyesebb, fejlettebb fiú, akik meghatározó játékot játszanak. Ha öt év múlva pontosan ugyanazok a csapatok találkoznának, akkor valószínűleg más lenne az eredmény. A mai sportvilágban azonban az embernek két hétig nincs türelme, nemhogy öt évig! ”

Mezőkövesdi KC – Gyöngyösi KK 16-18 (Félidőben: 9-8)

Kecskeméti Sportiskola – Mezőkövesdi KC 27-20 (Félidőben: 13-8)

Mező Gábor, Fiú U12:

“2020.10.03-án Kazincbarcikán játszotta első bajnoki fordulóját csapatunk. Első mérkőzésünk a Kazincbarcika csapata ellen volt, amin jelentős tudásbeli különbség mutatkozott, ugyanis a fiúk 20 gólos győzelmet arattak. A második mérkőzésünket a Salgótarjáni Strandépítők csapata ellen játszottuk. Az előző könnyed győzelem sajnos az első félidőben igencsak hátrányos volt, mivel a fiúk 2 gólos hátránnyal ülhettek le a cserepadra félidőben! Némi fejmosás után helyére kerültek a dolgok, így ezt a mérkőzést is nyertük 3 góllal. Gratulálok a csapatomnak és remélem tanultak a fiúk abból, hogy meccs előtt nincs gyenge, vagy erős csapat, hanem csak ellenfél van!”

Kazincbarcikai KSE – Mezőkövesdi KC 15-35 (Félidőben: 6-17)

Mezőkövesdi KC – Strandépítők I. 18-14 (Félidőben: 7-9)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategória: Csapatok