Fiú U14, Marius Breazu:

” Az őszi szezon nem olyan volt, mint szerettük volna. Ezt mutatják elsősorban az eredmények, pontosabban egy győzelem és hét vereség. Átlagban 16 lőtt és 23,3 kapott gólkülönbséggel. Még az első osztály esetében is, az eddigi öt ellenfél közül legalább kettő, Ráckeve és Gyöngyös volt megközelíthető. Körülbelül ugyanolyan képességű játékosokból állnak ezek a csapatok, mint a miénk. Ezen eredmények egyik fő oka az lehet, hogy a négy meccsnap közül egyikben sem tudtunk teljes kerettel utazni. Mindig voltak sérülések és különösen betegségek. Ugyanezen okok miatt nem vehettünk részt az utolsó meccsnapon sem Békésen. Ha figyelembe vesszük, hogy a csapatnak július és december között 121 edzés került megrendezésre, akkor azt gondolom, hogy mennyiségi szempontból egyetlen másik ellenfél sem készült fel többet. Ezért hiszem, hogy a tavaszi szezonban a fejlődés érdekében az a fő megoldás, hogy az egyes játékosok aktívan részt vesznek az edzéseken és nagyobb felelősséget vállalnak a csapatban amikor pályára lépnek, akár edzésen, akár mérkőzésen. A csapattagok közül kiemelkedett Panyi Márk. Az egész bajnokság egyik legjobb góllövője. Fejlődésére a szövetség képviselői is felfigyeltek a tehetséggondozó programon keresztül. Balszélsőnket a saját korosztályában az ország legjobb játékosai közé választották. ”

Fiú U12 – U13, Mező Gábor:

” A 2020-as év minden sportág szempontjából minden korosztályt megviselt. A „világjárvány” miatti intézkedések és korlátozások erősen csökkentették , mind az edzések számát, mind pedig az edzések minőségét is! Gondolok itt az online edzésekre! Az én általam edzett U12-13-as korosztályt is igen rosszul érintette ez az áldatlan állapot, hisz ez az az időszak, amikor igen jelentősen lehet és kell is az állóképességet, a labdás ügyességet fejleszteni. Nem tudom, hogy mennyire fog majd a későbbiekben megmutatkozni ezeknek a hiánya. A tavaszi forduló sajnos félbeszakadt, így arról különösebben nem szeretnék beszámolni. Az őszi szezon eléggé hullámzó teljesítményt hozott és nagyon nehezen tudtunk megfelelően ráhangolódni a mérkőzésekre. Sajnos ez véleményem szerint az erőnlét, a sok elmaradt edzőmérkőzések és bajnoki mérkőzések hiánya, illetve a korosztálynak megfelelő viselkedésből fakadt (kiskamaszkor). Az U12-esekkel sikerült ugyan egy Ózdi tornát nyernünk, de szerettem volna több tornán részt venni mind a két korosztállyal. Összességében értékelve nagyon remélem, hogy a következő év ennél sokkal jobb lesz mind, edzésekben, mind pedig mérkőzésekben is! ”

Leány U13, Mozer Előd Máté:

” A mérkőzések tekintetében két vereség mellett öt győzelemmel zártuk a félévet, nyilván mindig van feljebb, de nem vagyok elégedetlen. A csajok az év végét kicsit elengedték, szeretnék haragudni rájuk emiatt, de nem tudok. Figyelembe véve mindent hálás vagyok nekik, hogy a heti 3-4 edzést nagyon sokáig, nagyon becsületesen végigtolták. Úgy gondolom át tudják érezni annak a ténynek a súlyát, hogy amíg a legtöbb klub szenved a teremhiánytól és betegségektől, addig nekünk minden adott, nem csak a szinten tartáshoz, de a fejlődéshez is, ami legnagyobb részt Drizner Péter munkásságának köszönhető. Márciusban indul újra a bajnokság, azon vagyunk, hogy jobban jöjjünk ki a helyzetből, mint ahogyan belementünk. Nem egyszerű, de csak így éri meg. Aki csak a túlélésre játszik az általában bele is bukik. ”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategória: Csapatok