U12 fiú csapatunk múlt vasárnap egy emléktornán vett részt. U14 fiú csapatunknak, pedig, elstartolt a bajnoki idény Kecskeméten. U12 fiú csapatunknak sikerült megnyerni, és ezzel elhozni a győztesnek járó serleget Ózdról. U14 csapatunknak 1 győzelem és 1 vereség a vasárnapi mérlege. Utánpótlás csapataink vezetőedzőit kértük, értékeljék a hétvégén látottakat.

U12 csapatunk vezetőedzője, Mező Gábor :

“U12-es csapatunk 2020.09.20-án részt vett a Kosik Gyula emléktornán Ózdon. A mieinken és a házigazda Ózdi csapaton kívül a Putnok, és a Sárospatak csapata küzdött az első helyért.
Az MKC csapata a Sárospatak csapatát magabiztos győzelemmel 20-14-re verte, majd az Ózd csapata ellen játszott egy igen szoros, küzdelmes csatát, amit sajnos 17-16-ra elvesztett csapatunk. Az első helyet számunkra a Sárospatak Ózd elleni mérkőzés jelentette, ugyanis a Patak megverte az Ózdot 3 góllal. Így mivel mind a három csapat győzött a Putnok csapata ellen, a három csapat helyezését az egymás ellen játszott gólarány döntötte el!
A sorrend így: 1. MKC; 2. Sárospatak; 3. Ózd; 4. Putnok

Nagyon sajnáltam volna ha nem hozzuk el a kupát, mert nagyon nagy szívvel játszottak a srácok! Sok volt a kihagyott helyzet, az eladott labda, de a szerencse is kell egy jó csapatnak!”

U14 csapatunk vezetőedzője, Marius Breazu:

“Fontos győzelem született az első mérkőzésen, amelyen a csapat elszántságot és nagy győzni akarást mutatott. A 18. percben 13-8-ra vezetett az ellenfél, 5 perccel a vége előtt sikerült egyenlítenünk (18-18). A második meccsen pontosan hiányzott az, ami az első meccs győzelmét hozta. Ezenkívül a védekezésünk nagyon gyenge volt, és sok technikai hibát követtek el támadásban a srácok. Azt azonban ne felejtsük el, hogy a bajnokság legjobb csapatával játszottunk, és nekünk hiányzott három játékosunk. Megemlíteném Panyi Márkot, aki vezeti a góllövő listát!”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •