A mieink a bentmaradásért harcolnak, a Tatabánya pedig a nemzetközi porondon pallérozódik: ennek ellenére jó kis meccset láthatott a kilátogató 700 fős publikum szerda este.

Dr. Csőkör Zoltán, a Tatabánya csapatorvosának szülinapi kezdődobásával indult a meccs: utólag is Isten éltessen Doki bácsi!

Buday Dániel előzetesen arra hívta fel a figyelmet, hogy a Tatabánya lendületben van, minden bizonnyal minden meccset meg szeretnének nyerni, a bajnoki döntőről és az EHF Kupa Final Four-ba jutásról sem mondtak le, figyelnünk kell rájuk.

Csak 100%-os erőbedobás esetén kerülhetjük el a sérüléseket és persze próbáljunk tapadni a hazai csapatra, ameddig bírjuk erővel. Nos, ezeket a tanácsokat a fiúk megfogadták, olyannyira, hogy az első félidőben bár többször is elment a Bánya néhány góllal, mindig visszajöttünk a meccsbe és 30 perc után csupán 1 gólos hazai előnyt mutatott a kijelző.

A második félidő elején aztán nyílt az olló, már 7 gól is volt közte, azonban a mieink megrázták magukat és újra taplra álltak. Dávid Máté kivételével minden mezőnyjátékosunk lőtt gólt, sőt Győri Kristóf két üres kapus találattal is letette névjegyét.

Aztán a második félidő végén, az 59. percben eljött a pillanat, amire a Győri szülők titkon vártak: a kapuban Győri Kristóf, a büntetőt elvégzi Győri Mátyás. Matyi visszatért a pályára és ha csak egy büntető erejéig is, de játszott. Gratulálunk a visszatéréshez és sérülésmentes jövőt kívánunk neked!

A végeredményt (31-26) Ilyés Ferenc állította végül. Nincsen okunk szégyenkezni, sőt. Erre a játékra, akaratra, csapatra lehet építeni, így meglehet az áhított cél, a bentmaradás.

A Tatabányának sok sikert kívánunk a nemzetközi porondon!

A mérkőzés statisztikája IDE KATTINTVA olvasható!


 •  
  49
  Shares
 • 49
 •  
 •  
 •  
 •  
 •