TÁJÉKOZTATÓ

 a működési hozzájárulás megfizetéséről

1. A működési hozzájárulás fizetésének kötelezettsége az U8 – U15 közötti korosztályok sportolóit érinti, és a naptári év teljes egészében, mind a 12 hónapban fennáll.

2. A sportoló tartós sérülése esetén az edzővel történt egyeztetést követően a működési hozzájárulás fizetésének kötelezettsége felfüggeszthető.

3. A működési hozzájárulás fizetésének kötelezettsége a sportoló első hivatalos mérkőzésen történő pályára lépésével veszi kezdetét.

4. A működési hozzájárulással a sportoló a terembérlet, az edzés eszközök, a képzett szakedzők, a nevezési díjak, az utazások, a közös étkezések, edzőtáborok, az egészségügyi vizsgálatok költségeihez járul hozzá.

5. Az egyesület többek között mezt, melegítőt, edzőpólót, szabadidő ruhát, táskát biztosít a sportolók számára. A sportolóknak az edzéslehetőségeken és versenyeztetésen túl ingyenes belépést biztosítunk felnőtt csapatunk hazai bajnoki NB I/B és Magyar Kupa mérkőzéseire.

6. A működési hozzájárulás fizetésének módja: banki átutalás az alábbi bankszámlára:

Mezőkövesdi Kézilabda Club

Budapest Bank

10101250-59765200-03005000

Utalásnál a közlemény rovatban kérjük feltüntetni a sportoló nevét és születési idejét.

Abban az esetben, amennyiben valakinek nincs lehetősége a banki átutalásra, úgy bármely Budapest Bank fiókjában készpénzzel is befizetheti a működési hozzájárulás összegét a fenti bankszámlaszámra.

7. A működési hozzájárulás megfizetésének határideje: minden hónapban a tárgyhónap 15. napja.

8. A működési hozzájárulás összege: havonta 3.000,-Ft, azaz Háromezer Forint gyerekenként.

9. A működési hozzájárulás fizetésének részleges vagy teljes elengedésére, mint fizetési könnyítésre van lehetőség a nehezebb anyagi körülmények között élő sportolóinknak, amit a sportoló edzőjénél van lehetőség jelezni.

Mezőkövesdi Kézilabda Club

elnökség

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •