Sok-sok hét után felnőtt csapatunk ismét bajnoki mérkőzésen bizonyíthat. A vírus miatt sajnos számos mérkőzésről érkezett halasztási kérelem, amit csapatunk sportszerűen elfogadott. Immár a 6. hét is eltelt bajnoki forduló nélkül, ám szombaton Nyíregyházára utazik csapatunk, ahol folytatja a bajnoki szereplését. Az elkövetkezendő mérkőzésről kérdeztük felnőtt csapatunk vezetőedzőjét, Drizner Pétert, továbbá, Boda Tamást és Pásztor Imrét.

Drizner Péter:

” 6 hetes szünet után folytatjuk a bajnokságot. Nagyon várta már ezt a csapat, mert több mérkőzésünk is úgy maradt el, hogy a mérkőzés előtt pár nappal érkezett a halasztási kérelem. Ezek nyilván nem a legjobb dolgok, de sajnos ilyen ez a szezon. Én úgy gondolom, hogy jó állapotban vagyunk. Edzéseken jó tempóban kézilabdázunk, szép dolgokat csinálunk, de ez semmit nem jelent, mert a mérkőzés az teljesen más. Ami nagyon fontos lesz ezen az összecsapáson, hogy ne gondoljuk azt, hogy a táblázaton jelenleg elfoglalt helyezésnek bármilyen jelentősége is van. Kiélezett mérkőzés lesz hasonlóan az utolsó Vecsés elleni idegenbeli bajnokinkhoz. Egy, két, maximum három gól fog dönteni a csapatok között. Én bízom benne, hogy a felkészülésünk jól sikerült és ezt meg is fogjuk tudni mutatni a mérkőzésen! ”

Boda Tamás:

” Szombaton Nyíregyházán lépünk pályára. Mondhatni örömteli, hogy újra bajnoki mérkőzésre készülhettünk a héten. Aktuális ellenfelünk az előző forduló előtt váltott vezetőedzőt és a változás azonnal érzékelhető volt. Sokkal motiváltabb, szervezettebb csapat lépett pályára a legutóbbi fordulóban. Nehéz mérkőzésre számítok. Biztos vagyok benne, hogy a Nyíregyháza mindent meg fog tenni a győzelemért. Fontos lesz, hogy a védekezésünket feszesen tudjuk tartani. Egy másik fontos feladat, hogy rendezetten zárjunk vissza, hiszen a szabolcsi csapat egyik legnagyobb fegyvere a rendezetlen védelem elleni támadás. Ha ezt a két területet kontrollálni tudjuk – és természetes támadásban nem vétünk óriási hibákat – akkor komoly esélyünk van arra, hogy szombaton győzelemmel távozzunk a Continental Arénából.”

Pásztor Imre:

” Jó napot kívánok! Üdvözlöm a szurkolókat! Egy igen hosszú idő után újra pályára lép csapatunk. Több mérkőzésünk elmaradt az elmúlt hetekben, de e hét szombaton a Nyíregyháza vendégei leszünk. Nehéz bármit is mondani. A szabolcsi csapatnál több változás is volt. Mi próbáltuk magunkat szinten tartani, de meccs nélkül nehéz. A héten sokat készültünk a Nyíregyházára, szeretnénk 2 ponttal hazatérni és folytatni a jó sorozatunkat. Ugyan zárt kapus a mérkőzés, de reméljük minél többen gondolnak majd ránk és szurkolnak otthonról! Hajrá MKC! ”

A mérkőzést szombaton 18:00-tól élőben közvetítjük a Facebookon!

Hajrá Mezőkövesd! Hajrá MKC!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategória: Csapatok