Sok meccset játszik felnőtt csapatunk február második és március első hetében.

Magyar Kupa, bajnokság, Liga Kupa: ebben a sorrendben követik egymást az események.

Február 14. 18:00 Balatonfüredi KSE – Mezőkövesdi KC /Magyar Kupa V. ford./

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el majd, tekintve, hogy idegenben játszunk, azonos osztályú csapat ellen, így számunkra a döntetlen is a Final Four-ba jutást eredményezné.

Február 18. 18:00 Mezőkövesdi KC – Telekom Veszprém /K&H Liga, bajnoki mérkőzés/

Nyilván nem mi vagyunk a találkozó esélyesei, ennek ellenére szeretnénk közönségszórakoztató játékkal meghálálni a szurkolóknak, hogy csaknem az összes jegy elfogyott már elővételben.

Ülőhely már csak 2 db van, állóhely még akad éppen: aki nem akar lemaradni erre a linkre kattintva tudja megváltani a belépőt – mezokovesdikc.jegyx1.hu

Február 25. 18:00 Veszprémi KKFT Felsőörs – Mezőkövesdi KC /Liga Kupa negyeddöntő/

A Liga Kupa negyeddöntőjében Veszprémben lépünk pályára, ellenfelünk a másodosztály Keleti csoportjának listavezetője lesz. Ellenfelünk vezetőedzője a korábbi válogatott játékos Tombor Csaba, a klub vezetője pedig az egykori sztárjátékos, Éles József. A veszprémi csapat tele van fiatal, bizonyítani kész játékosokkal, így várhatóan két komoly összecsapás vár csapatunkra. A Liga Kupában továbbra sem léphet pályára külföldi játékos.

Február 29. 18:00 Ferencvárosi TC – Mezőkövesdi KC /K&H Liga, bajnoki mérkőzés/

Dupla meccsre készülünk a Népligetben, ugyanis 14.00 órai kezdettel serdülő csapatunk is összecsap a Fradi korosztályos gárdájával. Nagy csata ígérkezik mindkét meccsen.

Március 2. 16:00 Junior Válogatott – Mezőkövesdi KC /edzőmérkőzés/

A Magyar Kézilabda Szövetség és Sótonyi László szövetségi kapitány kérésének megfelelően összecsapunk a Kövesden edzőtáborozó junior válogatottal.

Március 6. 18:00 Mezőkövesdi KC – MOL-Pick Szeged /K&H Liga, bajnoki mérkőzés/

A Veszprémet követően a másik BL csapat is városunkba látogat. Természetesen itt is a közönségszórakoztató játék a legfőbb cél. Jegyvásárlásra elővételben az alábbi linken van lehetőség: mezokovesdikc.jegyx1.hu

Március 10. 18:00 Mezőkövesdi KC – Veszprémi KKFT Felsőörs /Liga Kupa, negyeddöntő visszavágó/

A Final Fourba jutás oda-vissza vágós rendszerben dől el, a negyeddöntőben már nincsen jelentősége, hogy milyen osztályból jönnek a felek. Bízunk abban, hogy az első mérkőzésen olyan eredményt érünk, amellyel reális esélyünk lesz a négyes döntőbe jutásra.

Buday Dániel: “Sűrű napjaink lesznek a következő hetekben, jól kell sáfárkodnunk az “erőforrásokkal”. Kell ugyanakkor a pihenő is, ilyenkor komoly munka hárul a szakmai stábra is, jól kell adagolni a terhelést. Elmondtam már néhányszor, nyilván a játékosoknak a legjobb a meccs, hiszen az egy ünnep az edzések monotonitása után. Nos, most lesz alkalmunk “ünnepelni”, bízunk benne, hogy nem csak képletesen.

Nem szabad szem elől tévesztenünk, hogy az igazi rangadók a két nagy csapat elleni bajnoki ütközet után jönnek számunkra, amikor hazai pályán fogadjuk közvetlen riválisainkat. Ugyanakkor a Liga Kupa négyes döntőbe jutásra is van persze esélyünk, szeretnénk megragadni ott is a kínálkozó lehetőségeket. Számítunk közönségünk segítségére, nagy szükség lesz rájuk az erőpróbák során.”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •