Felnőtt csapatunk hazai pályán szenvedett vereséget a TIPPMIX Magyar Kupa V. fordulójában. Az ellenfél az NB I-es bajnokságban szereplő Balatonfüredi KSE együttese volt. A továbbjutás kérdése már az első félidőben eldőlt, viszont ennek ellenére is küzdöttek, hajtottak a mieink. Drizner Péter vezetőedzőt kértük, értékelje a találkozót.

” A Balatonfüred hozta a papírformát, magabiztosan nyertek. Nyilván a játék minden elemében előttünk járnak, de hát ugye ennyi válogatott játékossal a soraiban ez természetes. A csapatnak az eredmény ellenére csak gratulálni tudok. Végighajtották a mérkőzést, jól küzdöttek. Próbálták megcsinálni, amit mérkőzés előtt beszéltünk. Helyenként szép dolgokat csináltunk, bár lehet, hogy védekezésben is ugyan úgy gól lett annak a támadásnak a vége, de a saját osztályunkban ezek védett lövéseket vagy labdaszerzéseket fognak érni. Támadásban szenvedtünk, hogy balkezes nélkül kell játszani. Fizikálisan óriási hátrányban voltunk, de ennek ellenére, amit lehetett, megtettek a srácok és én még egyszer csak gratulálni tudok nekik. Összességében a kupasorozatot értékelve én úgy gondolom, hogy kihoztuk belőle a maximumot. Remélem, hogy ez a bajnokságban pontokat fog érni! – Drizner Péter, vezetőedző

TIPPMIX Férfi Magyar Kupa V. – forduló

Mezőkövesdi KC – Balatonfüredi KSE 18-34 ( Félidőben: 4-17)

Mezőkövesdi KC: Pásztor Imre 1 , Pelyhe Patrik József, Varga István (kapusok) , Czakó Dénes, Fekete Dániel 1 , Szöllősi Olivér 3 , Csörgő Kristóf 6 , Bakó Bence Norbert, Boda Tamás Márton 1 , Gulácsi Bálint 1 , Szabó Dániel 3 , Dócs Árpád 1 , Hevesi Zsolt 1.

Hétméteresek: 2/2

Kiállítások: 4 perc

Balatonfüredi KSE: Andó Adrián, Bősz Dániel (kapusok) , Kemény László 2 , Varga Márton 2 , Bóka Bendegúz 1 , Szöllősi Balázs 3 , Topic Petar 3 , Glendza Aleksandar 3 , Dénes János, Rodriguez Alvarez Pedro 5 , Ág Bálint 2 , Malinovic Dejan, Szűcs Bence, Brandt Balázs 8 , Draskovics Gellért 1 , Határ Péter 4.

Hétméteresek: 2/1

Kiállítások: 6 perc

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •