Nagyszerű hírt kaptunk a mai napon: bal szélsőnk meghívót kapott a B válogatott összetartására!

12 meccsen szerzett 61 góljával jelenleg a góllövőlista 8. helyén áll Menyhárt Máté, házon belül őszi gólkirályként zárt. A jó teljesítményre a B válogatott szövetségi kapitánya, Sótonyi László is felfigyelt, így a jövő heti edzőtáborra, illetve a Szlovákia elleni két meccsre is meghívót kapott játékosunk.

Számítottál rá, hogy érkezik a meghívó vagy volt valami előjel?

Először is minden szurkolónak Boldog Új Évet szeretnék kívánni. Nem volt különösebb előjele, lehet bevonzottam. Nagyon vágytam rá, próbáltam tenni is érte a pályán, hogy felhívjam magamra a figyelmet. Nagyon – nagyon remek érzés, nem tudok mást mondani rá.

Milyen érzések kavarognak most benned? Tudom, hogy alapvetően egy magaddal szemben mindig nagyon kritikus srác vagy, azért is érdekelne, hogy éled meg ezt a meghívót?

Az öröm mellett persze valamelyest izgulok is, bár igyekszem, hogy ez ne váltson át stresszbe és ne tudjak úgy teljesíteni, ahogy tudok vagy ahogy szeretnék. Mindenképpen szeretném meghálálni a bizalmat és megpróbálok mindent megtenni annak érdekében, hogy esetleg kapjak újabb meghívót.

Tudod esetleg, hogy ki lesz az ideiglenes poszt társad?

A keretről egyelőre nem sokat tudok, még az is lehet, hogy meglepetés lesz, hacsak addig nem hozzák nyilvánosságra. 🙂

Mi lesz a program az alatt a pár nap alatt, amit Győrben töltesz a többiekkel?

Január 8. – 13. között lesz az edzőtábor. Minden nap közös reggelivel indul, aztán lesz délelőtti edzés, közös ebéd, majd egy délutáni közös kávézás és beszélgetés, majd a délutáni edzés.

Engedj meg egy személyes kérdést is?! Édesanyád az egyik legnagyobb drukkered, ez így is van rendjén: mit szólt, amikor mondtad neki a meghívót?

Nem tudom, melyikünk örült neki jobban, hogy őszinte legyek. 🙂

Az összes mezőkövesdi szurkoló nevében sok sikert kívánunk!

 

 

 •  
  482
  Shares
 • 482
 •  
 •  
 •  
 •  
 •