Pénteken játssza 4. bajnoki fordulóját felnőtt csapatunk Kecskeméten. A mérkőzés nem zártkapus, így nézők előtt játszhatják le a találkozót. Az elkövetkezendő bajnoki mérkőzésről kérdeztük Drizner Péter vezetőedzőt, Fekete Dánielt és Varga István.

Drizner Péter:

” A bajnokság egyik favoritjához látogatunk, annak ellenére is, hogy nem a legjobban kezdte a Kecskemét az idei pontvadászatot. Éppen ezért számukra még nagyobb tétje lesz a szokásosnál. Mi kedden kupamérkőzést játszottunk Balassagyarmaton, szerdán egy regenerációs edzés, illetve videóelemzés volt a program. Utána a szokásos mérkőzés előtti protokoll. Én úgy gondolom, hogy jól feltudtunk készülni a Kecskemétből. Eddigi ellenfeleinkkel ellentétben, róluk nagyon sok felvétel volt. Nyilván nekik is ennyi felvétel áll a rendelkezésükre rólunk. Nem gondolom, hogy sok újdonságot tud majd mutatni a két csapat egymásnak. Fontos lesz, hogy tudjuk majd megbontani a védelmüket. Nagyon komoly és nagyon erős védő fala van a Kecskemétnek, jó kapusokkal mögötte. Másrészről Bíró Balázs semlegesítése lesz egy kulcskérdés. Rengeteg NB I-es szezonnal a háta mögött, továbbra is meghatározó alakja a csapatának. Én úgy gondolom, hogy az ő játékának a semlegesítése fontos dolog annak érdekében, hogy legyen esélyünk a pontszerzésre.”

Fekete Dániel:

” A következő bajnoki mérkőzésen a Kecskemét lesz az ellenfelünk. Örülök, hogy a Debrecenben elszenvedett vereség után, Balassagyarmat ellen továbbjutottunk a Magyar Kupában. Fontos győzelem volt a csapatnak. Kecskemétnek sok rutinos játékosa van, kemény mérkőzésre számítunk. Készülünk ellenük, ahogy minden csapat ellen szoktunk. Bízom a társaimban, bízom Driziben és abban, hogy haza hozzuk a 2 pontot.”

Varga István:

” Üdvözlöm a szurkolókat! Pénteken Kecskemétre utazunk. Kemény meccsre számítunk, de a 2 pontért megyünk. Teljes kerettel tudunk játszani. Habár vannak a Kecskemét együttesében rutinosabb játékosok, úgy gondolom, felkészültünk a játékukból. Várjuk a szurkolókat a mérkőzésre!”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategória: Csapatok