Sikerrel vettük a csoportkört, várhatjuk az egyenes kieséses szakasz sorsolását.

Sikerült Nyíregyházán győznünk, így továbbjutottunk a Liga Kupa csoportköréből és várhatjuk a következő ellenfelet.

Nem indult könnyen a találkozó, az első félidőben inkább a hazaiak akarata érvényesült és nálunk a fiatalok sem tudtak talán most annyit segíteni, mint legutóbb. Az első 30 perc után viszont még mindig a mi továbbjutásunkat mutatta a kijelző: 14-14.

A második játékrész elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és fokozatosan próbáltunk ellépni vagy legalább tartani a különbséget. Amíg az első félidőben Horváth László ontotta a gólokat, úgy a másodikban Kovács Bence vette át tőle a stafétát és meg sem állt 6 gólig. Horváth végül 11 dobott gólig jutott.

A jól védő Pásztort Mojsilov váltotta a kapuban. Az első percekben neki sem ment igazán, de aztán elkapta a fonalat és fontos pillanatokban hárított.

A játékrész közepén a hazaiak irányítója Varga egy rossz talajfogás után Achilles-ín sérülést szenvedett, mielőbbi felépülést kívánunk neki.

Megérdemelt győzelmet arattunk, amellyel biztossá vált, hogy csoportunkban az élen végzünk és továbbjutunk a kieséses szakaszba.

Várhatjuk a sorsolást és a leendő ellenfelet, de majd csak február elején derül ki, melyik csapat lesz az.

Buday Dániel így értékelt: “Nehéz találkozó volt, pont olyan, amilyenre számítottam. Csalóka a másodosztály tabellája, a Nyíregyház jó játékosokból áll, tavasszal nehéz lesz itt nyernie bárkinek is. Mi azzal a céllal érkeztünk, hogy megint játéklehetőséget adjunk a fiataloknak és persze esélyeshez méltón sikerrel vegyük az akadályt. Nem róhatom fel csapatomnak a hibákat, hiszen munkából jöttünk ide is, javában zajlik a felkészülés. A minimális célt elértük, megnyertük a csoportunkat és továbbjutottunk: várjuk a folytatást!”

A meccs statisztikája IDE KATTINTVA érhető el!

Csapatunk hétvégén Vágsellyén szerepel, a Gera Cup elnevezésű tornán, amelyről részletesen beszámolunk még a héten.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •