Utolsó edzőmeccsünkön legyőztük a Ferencváros együttesét.

Sárosi Balázs (Plzenben vesz részt utánpótlás tornán) és Jancsó Nándor (apróbb sérüléssel bajlódik) nélkül várta csapatunk az utolsó edzőmeccset a Fradi ellen. Péntek délelőtt még edzést vezényelt tanítványainak Buday Dániel, majd délután 17.00 órai kezdettel elhangzott a kezdő sípszó is.

Magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és tulajdonképpen egy apróbb megingástól eltekintve magunknál is tartottuk.

A rengeteg törléssel tarkított meccsen a vendégek kapujában a második félidőben Győri Kristóf is feltűnt, aki tavaly még a mezőkövesdi kaput őrizte.

A végére aztán komolyabb előnyre tettünk szert köszönhetően Halilbegovic és Varjú gólerős játékának (utóbbi szépségdíjas gólt is lőtt), illetve a többiek komoly mezőnymunkájának.

A végére még növeltük is előnyünket a szünethez képest 1 góllal és végül 34-30 arányú győzelmet arattunk.

Ráfordultunk a bajnoki szezon kezdetére: a csapat most két nap pihenőt kapott a szakmai stábtól, hétfőtől azonban totális bajnoki üzemmódba vált a gárda és minden idegszállal készülünk a sikeres bajnoki rajtra.

Buday Dániel így értékelt a meccs után: “Kellett ez a győzelem, hogy végre hinni tudjunk az elvégzett munkában. A 6 hét alatt elvégeztük az előírt munkát, készen állunk a rajtra! Nem lesz könnyű, de ezzel a mentalitással, amit most mutattunk, van keresnivalónk.

Ma a védelmünkben voltak hibáink, amiket javítani kell majd a következő héten. A következő héten speciálisan készülünk az ellenfelünkre, játékosokra külön is. A bajnokság már egy másik kávéház.


Mezőkövesdi KC – Ferencvárosi TC 34:30 (16:13)

Mezőkövesdi KC: Mojsilov – Varjú 6, Stankovic 5, Horváth L. 3, Halilbegovic 10 (3), Menyhárt 3, Szöllősi 1 Csere: Pásztor, Pelyhe (kapus), Kovács B. 3, Radnic, Martins 3, Dávid Edző: Buday Dániel

Ferencvárosi TC: Zernovic – Bohács 1, Nagy B. 5, Kovacsics 1, Schaffer 8 (3), Imre 3, Debreczeni 2 Csere: Győri, Merkovszki (kapus), Andjelic 4, Holdosi 2, Szakály, Ivanovic 2, Prainer, Lukács, Mikita 1, Pordán 1 Edző: Horváth Attila

Kiállítások: 2, illetve 6 perc

Büntetők: 3/3, illetve 4/3

Tóth Balázs (Kövesdisport) képei IDE KATTINTVA érhetőek el!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •