Serdülőink legyőzték soros ellenfelüket, a felnőtt csapat azonban vereséget szenvedett a Fraditól.

Ebben a szezonban mind felnőtt, mind a serdülő csapatunk is a legmagasabb osztályban szerepel, így sok év elteltével újra lesznek dupla meccsek a Sportcsarnokban.

Ennek első felvonásaként szombaton előbb a fiatalabbak fogadták a Fradit. Felváltva potyogtak a gólok a kezdeti gólcsendet követően, azonban inkább a Fradi ragadta magához a kezdeményezést. Drizner Péter változtatott a felálláson, lehozta a kapust és 7 mezőnyjátékossal támadtunk.

Csörgő Kristóf is magára talált, de mindenki kitette a pályára a szívét – lelkét és igazi CSAPATként sikerült felülmúlni a Ferencváros együttesét.

A végeredmény 25-23 arányú hazai győzelem, amellyel csapatunk visszavette az első helyet a tabellán. Kedden igazi csemege ígérkezik, ugyanis a mieink a tabella 2. helyén tanyázó Pick Szeged I. gárdájával találkoznak, ezúttal idegenben.


Az este további részében 19.00 órai kezdettel felnőtt csapatunk csapott össze a FTC-HungaroControl együttesével. Érdekesség, hogy az elmúlt két alkalommal itt hagyta a pontokat a Fradi Kövesden.

Most nem így történt sajnos. Persze, el kell ismerni, hogy a Fradi most igen jó formát mutat, legutóbb például a Tatabányát győzték le. A mieink felkészültek becsületesen, de tegnap sajnos semmi nem sikerült.

Zernovic, majd a második félidőben a tavaly még nálunk játszó Győri Kristóf is megbabonázta a mieinket, és a meccs vége előtt sajnos a fradi tábor ránkszámolt. Horváth Attila behozta a fiatalokat, akik a már tétnélküli meccsen elkövettek néhány hibát és végül csak 6 góllal győzött a csapatuk.

A következő körben nem mi leszünk az esélyesek, amikoris szombatn Szegeden lépünk pályára. Legközelebb hazai pályán a Komló csapatát fogadjuk októbert 12.-én.

Fotó: Tóth Balázs /Kövesdisport/

A fotókat köszönjük Tóth Balázsnak /Kövesdisport/.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •