Újabb két ponttal gazdagodtunk, a papíron erősebb Ferencvárost fektettük kétvállra.

Egész héten nagyon komoly szakmai munka előzte meg a Fradi elleni meccset. Papíron nem mi voltunk a találkozó esélyesei, de a papírforma azért van, hogy felborítsák: a Ferencváros már több helyen kikapott, például Egerben is vesztesen hagyták el a parkettet.

Buday Dániel egész héten arra hívta fel a csapat figyelmét, hogy ne engedjük el a Fradit az elején, ahogy Egerben sem hagytuk meglépni ellenfelünket az előző héten. Felváltva estek a gólok a meccs elején, egyik csapat sem tudott 2 gólnál többel vezetni.

Pásztor parádézott a kapuban, egymás után két büntetőt is hárított például, elől pedig mindenki igyekezett odatenni magát.

A félidőben aztán 13-12-es hazai előnyt mutatott a kijelző. A második félidőben aztán a Fradi rövid ideig magához ragadta a kezdeményezést, át is vették a vezetést. Pásztort a kapuban Győri Kristóf váltotta, aki olyan 7 percet produkált a végén, 20-22-es vendégelőnynél, amelyre bármelyik csarnokban elismerően tapsoltak volna. Nem kaptunk gólt, elől pedig fogcsikorgatva lőttünk 3-at, amellyel újra nálunk volt az előny és ahogy az előző mondatból kiderül, végül a meccset is megnyertük, ahogy azt Csörgő Jani előre megálmodta (ezúton is köszönjük neki!).

Az egész lelátó még percekig a mieinket éltette, nem véletlenül. Óriási meccsen, nagyszerű egyéni és zseniális csapat teljesítmény mellett sikerült megszereznünk a két pontot, amellyel továbbra is teljesen nyílt a bentmaradás kérdése.

Csapatunk jelenleg a 11. helyen áll a tabellán, amely ERRE A LINKRA KATTINTVA érhető el!

Statisztika IDE KATTINTVA érhető el!

Folytatás április 3. 18.00 órai kezdettel Tatabányán!


 •  
  100
  Shares
 • 100
 •  
 •  
 •  
 •  
 •