Ismét mozgalmas hétvége után vannak up csapataink.

A hétvége egyik legnagyobb téttel bíró találkozója a serdülő csapatunk Algyő elleni mérkőzése volt: előre tudni lehetett, hogy amennyiben győznek a srácok, bajnoki címet szereznek, tekintettel, hogy 3 fordulóval a vége előtt 6 pont előnnyel vezetnek a második helyezett előtt, akit oda – vissza vertek korábban.

A lelátókon valamivel több, mint 200 ember, a Magico Ultras majdnem teljes létszámmal: igazi fieszta hangulat készülődött. A mieinket kicsit meg is babonázta a hangulat, akadozott a gépezet, de végül meggyőző fölénnyel nyerték meg a meccset a hazaiak.

Agrinox Market-Mezőkövesdi KC – FKSE-Algyő 33-19 (18-8)

Statisztika IDE KATTINTVA lesz majd elérhető pár napon belül!

A serdülők után az ifjúságiak léptek parkettre szombaton, ellenfelük a Pick Szeged II. volt. Ősszel a szegedi kapus megbabonázta a mieinket, el is veszítettük a meccset. Kövesden ugyanez lejátszódott, egy picit másabb szereposztásban, ugyanis Pelyhe Patrik húzta le a rolót. Eldőlni látszott a meccs, azonban a második félidőben poraiból támadt fel a Szeged és 10 gólos különbség után feljöttek 1-re…Drizner Péter rendezte a sorokat, jött Senánszky a kapuba a fáradó Pelyhe helyett és a vége 6 gólos hazai győzelem.

Mezőkövesdi KC – Pick Szeged II. 36-31 (26-20)

Statisztika IDE KATTINTVA érhető majd el pár napon belül.

Vasárnap aztán a kisebbek vették birtokukba a csarnokot, U10-es fordulót rendeztünk a fiúknak.

Ebben a korosztályba nincsen még eredményszámolás. A mieink egyébként a Putnokkal és a Kazincbarcikával játszottak jó kis meccseket.

Mező Gábor így látta a partvonal mellől: “Az első mérkőzést az újonc Putnok ellen játszottuk, amelyen a gyorsindítások, gyorsindulások voltak jellemzőek, sok páros kapcsolatból kialakított helyzetet sikerült értékesíteni.
A második mérkőzésen a Kazincbarcika ellen is remekül működtek a gyorsindulások, valamint sok helyzetet sikerült kialakítaniuk az üres területre történő befutásokkal, bejátszásokkal! Gratulálok a csapatnak ismét meg voltam elégedve a látottakkal!”

 •  
  76
  Shares
 • 76
 •  
 •  
 •  
 •  
 •