Nem sikerült itthon tartani a 2 pontot a Szerencsejáték Zrt. Férfi Liga Kupában. A Gyöngyös csapata már mérkőzés első félidejében átvette az irányítást. Az első félidőt 10 gólos hátrányban zártuk. A második félidőben sikerült a 10 gólos hátrányból faragni. Gulácsi Bálint 59. percében szerzett góljával állt be a 23-30-as végeredmény. Csapatunk vezetőedzőjét, Drizner Pétert kértük, értékelje a találkozót.

” Az eredmény és az első félidőben mutatott játék az nem sok jót mutat. A második félidő már jobban nézett ki. Nyilván ilyen előny birtokban a vezető csapat tudat alatt is visszább vesz. Nem kell abba ringatni magunkat, hogy mi a második félidőt megnyertük és minden rendben van, mert ez azért nem igaz. Azt is meg kell jegyezni, hogy lényegesen erősebb a Gyöngyös. Nagy bravúrral tudnánk csak megszorongatni, illetve úgy, hogy teljesen a bajnoki összeállításunkban játszanánk. Ez most nem volt cél. Az volt a cél, hogy a téli szünet után mindenki játékba lendüljön nálunk. Remélem, hogy két nap múlva pénteken már egy pofásabb teljesítményt tudunk nyújtani. Lehet, hogy a különbség hasonló lesz, de azt kértem a csapattól, hogy késztessük nagyobb erőbedobásra a Gyöngyöst. Ne legyen egyszerű dolguk! ” – Drizner Péter, vezetőedző

Szerencsejáték Zrt. Férfi Liga Kupa

Mezőkövesdi KC – HE-DO B. BRAUN Gyöngyös 23-30 ( Félidőben: 8-18 )

Mezőkövesdi KC: Pásztor Imre, Varga István (kapusok) , Jancsó Nándor 6 , Kovács Bence 5 , Sárosi Balázs, Czakó Dénes, Fekete Dániel 1 , Szöllősi Olivér 2 , Csörgő Kristóf 3 , Boda Tamás Márton 2 , Gulácsi Bálint 4 , Szabó Dániel, Zelei Botond, Dócs Árpád, Hevesi Zsolt.

Kiállítások: 4 perc

Hétméteresek: 4/2

HE-DO B. BRAUN Gyöngyös: Gyánti Barnabás, Tóth Mihály (kapusok) , Urbán Egon 5 , Németh Tamás 4 , Halász Levente 3 , Jaros Olivér 3 , Papp Bence 2 , Varsandán Milán 2 , Ubornyák Dávid 2 , Hegedűs Márk 1 , Vilovski Uros 2 , Rosta Bálint 1 , Gerdán Tibor, Szucsik Benedek 2 , Gráf Martin 3.

Kiállítások: 4 perc

Hétméteresek: 1/1

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategória: Csapatok