Felnőtt csapatunk 36-31-re kikapott az alsóházi rájátszás utolsó fordulójában a Százhalombatta vendégeként. A mérkőzés első perctől kezdve kiélezett volt, fej-fej mellett haladtak a csapatok. A félidőhöz közeledve 3 gólos előnyt tudott kiépíteni a hazai együttes, ami az első felvonásban meg is maradt. A második félidőre 17-14-es hazai vezetéssel fordultak a csapatok. A második játékrészben sikerült ledolgozni a 3 gólos hátrányunkat, a vezetést is sikerült átvenni, de rögtön érkezett rá válasz a hazai együttestől. A mérkőzés utolsó perceiben a Százhalombatta akarata érvényesült. Az utolsó kövesdi találatot Nkousa Dávid Luc szerezte az 59. percben. Drizner Péter vezetőedzőt kértük, értékelje a látottakat.

” Olyan volt ez a mérkőzés, mint az egész évünk. Küzdöttünk, akartunk, helyenként jól is játszottunk, de valami hiányzott. Hibáztunk mi is, olyanokat is, amiket ezen a szinten nem lehet elkövetni. Emellé a szokásos balszerencse is jött, elvesztettük az első félidő végén Rosta Bálintot, reméljük nem súlyos a sérülése, így a védelem tengelyében és beállóban is gyakorlatilag variációs lehetőség nélkül maradtunk, a széleken már hónapok óta így játszunk és ez szépen lassan felőrölte az erőnket. A játékosoknak itt is szeretném megköszönni az egész évet, a távozóknak sok sikert, de remélem, hogy jó pár játékossal sikerül megállapodnunk majd a következő szezonra és remélem, hogy jövőre már el tudunk kezdeni építkezni, még akkor is, ha csak az NBII-ben leszünk. ” – Drizner Péter, vezetőedző

Százhalombattai KE – Mezőkövesdi KC 36-31 (Félidőben: 17-14)

Százhalombattai KE: Bokréta Bence, Pásztor István, Kovács János (kapusok) , Zatureczki Kevin 1 , Keresztes Levente 2 , Kiss Attila 6 , Mogyorósi Tamás 2 , Kővári Balázs 5 , Tóth Bálint 5 , Gálli Krisztián 2 , Fiar Dániel, Félegyházi Zsolt 8 , Gyurcsovics Árpád 2 , Kollonay Zoltán, Pap Ádám 3.

Kiállítások: 8 perc

Hétméteresek: 2/1

Mezőkövesdi KC: Pelyhe Patrik József, Varga István, Nagy Dominik (kapusok) , Bakó Bence Norbert, Nkousa Dávid Luc 2 , Csörgő Kristóf 5 , Rosta Bálint 2 , Boda Tamás Márton 2 , Kátai Richárd 5 , Szabó Dániel 4 , Sütő Olivér Döme, Vereb Máté Tamás, Zelei Botond 3 , Dócs Árpád, Gyallai Bercel 2 , Dobi Sándor 6.

Kiállítások: 8 perc

Hétméteresek: 4/3

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •