Az őszi szezon utolsó bajnoki mérkőzésén kiélezett találkozón maradt alul felnőtt csapatunk. A mérkőzés nem indult a megbeszéltek szerint. Drizner Péternek már a 4. percben időt kellett kérnie, 3-0-ás Fradi vezetésnél. Ez hatott is a fiúkra, ledolgozták hátrányukat. A félidőt 15-15-s döntetlennel zárták. A második félidőben fej-fej mellett haladtak a csapatok, a véghajrában azonban a Ferencvárosnak jött ki jobban a lépés, sikerült elszakadni és beállítani a 29-34-es végeredményt. A mérkőzésről kérdeztük felnőtt csapatunk vezetőedzőjét, Drizner Pétert.

” Sajnálom ezt a mérkőzést, mert több volt benne, de természetesen gratulálunk a Ferencvárosnak, megérdemelték a két pontot. Az első félidő teljesen rendben volt, sajnos a másodikra elfogytunk hátul, mind kapuban, mind védekezésben erősen visszaestünk, de még ezt is elbírtuk volna, ha minden esetben tartottuk volna magunkat a héten megbeszéltekhez. Itt természetesen nem szarvashibákról van szó, hanem olyan apró, elsősorban taktikai jellegű dolgokról, amiknek a betartása vagy be nem tartása különbözteti meg a közepes játékost a jótól vagy a jó játékost a kiválótól. Ebben mindenképpen előre kell lépnünk tavaszra. Illetve amit hiányoltam ma is és már ezelőtt több mérkőzésen is, az a nagyobb kockázatvállalás a gyorsindítási lehetőségeknél. Ma sajnos legalább két alkalommal nem mertük bevállalni az indítást, annak ellenére sem, hogy a mezőny talán leggyorsabb balszélsője a miénk. Ez megint olyan dolog, amit annak, aki jó játékos szeretne lenni, annak meg kell tudni csinálni. Az utolsó 10 percre kialakult egy stabil 2-3 gólos hátrány a mi szempontunkból, ami önmagában nem lett volna nagy baj, csak sajnos ekkorra már nem volt benne a játék képében, hogy meg tudjuk fordítani az állást. Emiatt, mind védekezésben, mind támadásban kockáztattunk, de ez sem bizonyult elegendőnek. Nagyon hiányzott a közönségünk is a lelátóról, reméljük, hogy belátható időn belül újra lehetnek nézők. Velük teljes a történet. Zárásként még annyit jegyeznék meg, hogy a ma pályán lévők közül jó pár játékos nagyon komoly karriert fog befutni ebben a sportágban és itt nem csak a ferencvárosi fiatalokra gondolok. ” – Drizner Péter, vezetőedző

Mezőkövesdi KC – FTC-Diagnosticum U22 29-34 (Félidőben: 15-15)

Mezőkövesdi KC: Illés Nándor, Senánszky Alárd Péter, Varga István (kapusok) , Jancsó Nándor 7 , Kovács Bence 9 , Sárosi Balázs 3 , Fekete Dániel, Szöllősi Olivér 2 , Rosta Bálint 3 , Csörgő Kristóf 4 , Boda Tamás Márton 1 , Gulácsi Bálint, Szabó Dániel, Dócs Árpád.

Kiállítások: 4 perc

Hétméteresek: 5/5

FTC-Diagnosticum U22: Deményi Xavér, Bódy Botond Bendegúz (kapusok) , Turák Félix, Tóth Szabolcs 8 , Ónodi Jánoskúti Máté 9 , Imre Bence 3 , Kovács Bence, Parzer Norbert Gergő, Ludmán Marcell Csaba 4 , Jenei Bálint Sándor, Karai Miklós 1 , Juhász Ádám, Prainer Viktor 3 , Burony Bence 4 , Szabados Márton 2.

Kiállítások: 8 perc

Hétméteresek: 3/3

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategória: Csapatok