A szombati hazai bajnoki mérkőzés fordulatos, izgalmas találkozóra sikeredett. Minden szurkoló aki kilátogatott, egy csapatként buzdította a fiúkat. Ez is hozzásegítette a csapatot a győzelemhez. Felfokozott állapotba kerültek a játékosok és a szurkolók is. Felkértük felnőtt csapatunk kapitányát Pásztor Imrét, továbbá Csörgő Kristófot, Kovács Bencét és Szöllősi Olivért értékelje a mérkőzést.

Pásztor Imre:

“Üdvözlöm a kedves szurkolókat! Szombaton a Hatvani csapattal játszottunk, végre hazai környezetben tét meccset! Nagyon vártuk már, hogy a bajnokságban is itthon lépjünk pályára, és végig bíztunk abban, hogy minél többet ki tudnak látogatni! Hála az égnek elég sokan kijöttek és szurkoltak is nekünk, amiért nagyon hálásak vagyunk, mert ez a mi hazai pályánk! Megmutattuk szombaton, hogy nem szabad minket félvállról venni. Mindenki ellen van esélyünk, ha a legjobbunkat hozzuk! Nem úgy indult a meccs ahogy szerettük volna, de utána össze kapta a csapat magát és elől – hátul jól teljesítettük! Védekezésben főleg, nagyon harcosak voltak a srácok és szinte mindent betartottak, amit Peti kért tőlük! Peti kitért, hogy jól ment a védés, de ezt nem lehetett volna máshogy megcsinálni, ha a csapat nem így védekezik. Így nekem is könnyebb volt! Habár tudom- tudom csak két védésem volt az is a második félidőben. Viccet félre téve, örülünk, hogy nyertünk, de elmúlt már. Készülünk a szombati Debrecen elleni meccsre, nem lesz egy könnyű menet, de reméljük a legjobbakat.”

Csörgő Kristóf:

“Nagyon örülök annak, hogy a Hatvan elleni meccsen nyertünk, egy ilyen fiatal csapattal. Igazi csapatmunka volt, mindenki hozzátette amit tudott. Boldog vagyok, hogy utánpótlás játékosként ilyen sok lehetőséget kaptam. Köszönjük a szurkolást, nagyon jó volt ilyen hangulatban játszani!”

Kovács Bence:

” Köszönjük a közönségnek és a szurkolótábornak a szurkolást, hogy végig mellettünk állnak. A szívünk a helyén volt, bebizonyítottuk a Hatvannak, hogy a Kövesdet hazai pályán semmilyen körülmények között nem szabad lazán venni. Öten-hatan-heten vagyunk rutinosabb játékosok, igyekeztünk magunkat és a fiatalokat is tűzben tartani, hogy végig rajtuk legyünk, s meglesz a sanszunk, az az 5-6 percünk, amikor át tudjuk venni a vezetést. A fiataloknak gratulálok, tudnak minket segíteni, lassan nagy szerepet játszanak a csapategységben. Traki is jól védett, de a csapatnak köszönhető, hogy sok gólt lövünk, ők csinálják meg a helyzeteket, mi kihasználjuk, a rutinból kifolyólag nekünk kell felvállalni. Akkor érhetünk el sikereket, ha mindig lesz az a két-három ember, aki tud teljesíteni. Tényleg a csapategység a fontos, nem adtuk fel, ez volt a nagyszerű győzelem oka. Ha így állunk hozzá, bárhol esélyesek vagyunk. Kellemetlen ellenfél a Debrecen, pár éve meggyűlt a bajunk velük, fel kell készülnünk rájuk, nem számítok egyszerű mérkőzésre. Néha kell az olyan időkérés, amilyen volt a mostani meccsen is, hogy összerázzuk a csapatot, mi is tüzeljük, néha leteremtjük egymást a pályán, engem is akár, el kell gondolkozni, hajtani kell. Drizi nem ilyen edző, de néha meg kell lépni, itt az eredménye, a győzelem. Ezt lenyeljük, elfelejtjük, a következő mérkőzésen tiszta lappal indulunk. Fiatalok vagyunk, szükség van néha erre, idővel kinőjük, kevesebbet hibázunk, bízunk a legjobbakban. (Forrás: Kövesdisport) ”

Szöllősi Olivér:

” Úgy gondolom, hogy a szombat este egy nagyon fontos mérkőzésen tudtuk itthon tartani a 2 pontot. Sokat készültünk belőlük az egész héten, és a legjellemzőbb dolgaikat sikerült is megoldanunk, kisebb-nagyobb sikerrel. Mindkét félidőben voltak hullámvölgyeink, amiken szerencsére túl tudtunk lépni, viszonylag hamar. Külön szeretnénk megköszönni a szurkolóinknak, akik kilátogattak és buzdítottak minket. Ez is nagy szerepet játszott abban, hogy nyerni tudtunk. A folytatásban reméljük, hogy le tudjuk játszani a mérkőzéseinket úgy, ahogy az eredetileg ki volt írva, és nem kell mérkőzést halasztanunk.”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategória: Csapatok