Helytállás a Fehérgyarmat ellen! PDF Nyomtatás E-mail
IWIWGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark
Írta: Administrator   
2017. augusztus 12. szombat, 06:24

Péntek délután a Fehérgyarmat felnőtt gárdáját látta vendégül a kövesdi ifi csapat!

 

Ifjúsági csapatunknál is zajlik a felkészülés gőzerővel. Péntek délután egy komolyabb erőpróba várt a fiatalokra, ugyanis a Fehérgyarmat felnőtt gárdáját látták vendégül. Padla József debütálása is volt ez a találkozó a kispadon.

A szakvezető 4 olyan játékost is bevethetett, akik a felnőtt csapatnál is kerettagok: Bartók Levente, Hangyel Norbert, Fábián Roland és Horváth Lóránd is pályára lépett a mérkőzésen. Becsülettel küzdöttek a srácok, a mérkőzés végül 26-31 arányú vendég győzelemmel ért véget.

Padla József értékelt a találkozó után: „Pár fiatal felnőtt játékossal vágtunk neki az edzőmérkőzésnek, mivel tudtuk, hogy egy felnőtt csapat érkezik: így szükség volt kicsit fizikálisan felzárkózni! Számukra is fontos volt a meccs, hogy önbizalmat szerezzenek, amit kamatoztathatnak majd a felnőtt bajnokikon! Többféle védekezést is kipróbáltunk, kíváncsi voltam, hogy reagálnak a fiúk az új dolgokra, de úgy néz ki mindenki szépen tette a dolgát. Hibák mindig vannak, de örülök, hogy elfogadják, amit kérek tőlük! A felkészülés elején járunk még, inkább erőnléti terhelést kaptak, a taktikai dolgok később, de folyamatosan épülnek a repertoárba! A nagyon fiatalokat kicsit mellőztem, nem akartam, hogy megsérüljenek vagy elmenjen a kedvük, mivel ellenfelünk egy jó fizikumú alakulat volt! Hasznos mérkőzés volt, köszönjük a Fehérgyarmatnak, hogy segítik a felkészülésünket! Teljesen elégedett vagyok a mérkőzéssel, köszönöm a fiúknak is a hozzáállásukat, így folytatva eredményes bajnokságunk lehet!”

 

További képek a galériában, ide kattintva

 

 

Következik

Social Network

  
   
 

Média

Hirdetés
Hirdetés
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Támogatók

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés


Támogatja a Joomla!. Designed by: Joomla Theme, what is managed dns. Valid XHTML and CSS.