Helytállás a Fehérgyarmat ellen! PDF Nyomtatás E-mail
IWIWGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark
Írta: Administrator   
2017. augusztus 12. szombat, 06:24

Péntek délután a Fehérgyarmat felnőtt gárdáját látta vendégül a kövesdi ifi csapat!

 

Ifjúsági csapatunknál is zajlik a felkészülés gőzerővel. Péntek délután egy komolyabb erőpróba várt a fiatalokra, ugyanis a Fehérgyarmat felnőtt gárdáját látták vendégül. Padla József debütálása is volt ez a találkozó a kispadon.

A szakvezető 4 olyan játékost is bevethetett, akik a felnőtt csapatnál is kerettagok: Bartók Levente, Hangyel Norbert, Fábián Roland és Horváth Lóránd is pályára lépett a mérkőzésen. Becsülettel küzdöttek a srácok, a mérkőzés végül 26-31 arányú vendég győzelemmel ért véget.

Padla József értékelt a találkozó után: „Pár fiatal felnőtt játékossal vágtunk neki az edzőmérkőzésnek, mivel tudtuk, hogy egy felnőtt csapat érkezik: így szükség volt kicsit fizikálisan felzárkózni! Számukra is fontos volt a meccs, hogy önbizalmat szerezzenek, amit kamatoztathatnak majd a felnőtt bajnokikon! Többféle védekezést is kipróbáltunk, kíváncsi voltam, hogy reagálnak a fiúk az új dolgokra, de úgy néz ki mindenki szépen tette a dolgát. Hibák mindig vannak, de örülök, hogy elfogadják, amit kérek tőlük! A felkészülés elején járunk még, inkább erőnléti terhelést kaptak, a taktikai dolgok később, de folyamatosan épülnek a repertoárba! A nagyon fiatalokat kicsit mellőztem, nem akartam, hogy megsérüljenek vagy elmenjen a kedvük, mivel ellenfelünk egy jó fizikumú alakulat volt! Hasznos mérkőzés volt, köszönjük a Fehérgyarmatnak, hogy segítik a felkészülésünket! Teljesen elégedett vagyok a mérkőzéssel, köszönöm a fiúknak is a hozzáállásukat, így folytatva eredményes bajnokságunk lehet!”

 

További képek a galériában, ide kattintva

 

 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Média

Hirdetés
Hirdetés

Social Network

  
   
 

Támogatók

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Támogatja a Joomla!. Designed by: Joomla Theme, what is managed dns. Valid XHTML and CSS.