Felnőtt csapatunk 25-29-re legyőzte a Salgótarján együttesét a Magyar Kupában, így továbbjutott a következő fordulóba. Az első félidőben fej-fej mellett haladtak a csapatok, végül sikerült egy nagyobb előnyre szert tenni, de a hazai együttesnek a 26. percben sikerült kiegyenlítenie. Szerencsére a kövesdi akarat érvényesült, így a második félidőre 12-15-ös vendég vezetéssel fordultak a csapatok. A második játékrészben sikerült előnyünket tovább növelni és magabiztosan, végig vezetve a második félidőt 25-29-re megnyerni a találkozót. Drizner Péter vezetőedzőt kértük, értékelje az összecsapást.

” Gratulálok a csapatnak a továbbjutáshoz. Jól kezdtük a mérkőzést, ki tudtunk építeni egy stabil 2-3 gólos előnyt, amit a szünetig sikerült megtartani. A második félidőben fegyelmezettek maradtunk végig, ennek köszönhetően tudtunk végig vezetni. Az egész keret jól teljesített, akiknek húzóembernek kellett lenni, azok húzóemberek voltak, a fiatalok közül pedig mindenki hozta azt a szintet, amit vártunk tőlük, így tudtunk pihentetni is játékosokat mérkőzés közben, ami fontos volt a játék stabilitásának a fenntartása szempontjából. Jövő héten fontos bajnoki vár a felnőttre, ifire és a serdülőre is, reméljük, hogy ki tudjuk használni azt a lendületet, amit ennek a továbbjutásnak adnia kell. ” – Drizner Péter, vezetőedző

2021.11.05. Magyar Kupa II. forduló

Csépe Salgótarjáni SKC – Mezőkövesdi KC 25-29 (Félidőben: 12-15)

Csépe Salgótarjáni SKC: Kovács Róbert, Manazya Felicián, (kapusok) , Dancs Máté 4 , Gyetvai Tamás 1 , Szabó Tamás 2 , Csontos Máté 2 , Dénes Máté 1 , Ponyi Gergő 2 , Gyimesi Máté 1 , Székely Nikola 2 , Nagy Tamás 3 , Albert Tóth László 1 , Csuka Balázs 2 , Soós Péter 4 , Forgács Péter.

Kiállítások: 6 perc

Hétméteresek: 5/5

Mezőkövesdi KC: Nagy Dominik, Pelyhe Patrik József 1 , Varga István (kapusok) , Jancsó Nándor 3 , Bakó Bence Norbert, Gulácsi Bálint 5 , Boda Tamás Márton, Kátai Richárd 7 , Szabó Patrik, Vereb Máté Tamás, Zelei Botond 7 , Dócs Árpád 2 , Dobi Sándor 4.

Kiállítások: 6 perc

Hétméteresek: 5/3

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •