Debre Viktor szerint meglepte őket a Mezőkövesd, s ettől megzavarodtak. Rosta István a fegyelem és figyelem hiányában látja a második félidő kudarcát.

Debre Viktor: Az első félidő katasztrófa volt, bár jól kezdtünk, a Kövesd ellen sosem indult így a meccs. Az MKC meglepett bennünket, 5-1 után rákapcsoltak, jól reagálták le a próbálkozásinkat. Sajnos nem tudtunk megújulni. Ellenfelünk kihasználta hibáinkat, megzavarodtunk, de döntetlennel zártuk a játékrészt. Szerencs, hogy a meccs két félidőből áll, a másodikban határozottak voltunk, a meccs előtt megbeszélt taktikát betartottuk. Minden ellenfelet komolyan kell venni, nekünk minden csapattal meg kell küzdenünk. A Veszprém elleni idegenbeli találkozónk országos egyes, tisztában vagyunk a hazaiak képességeivel, jobban idegesít most a PLER elleni meccs, amely sokkal fontosabb lesz annál.

Rosta István: Az első félidőben nagyon jól játszottunk, taktikusan, okosan, fegyelmezetten, nagy koncentrációval. Összeállt a védekezésünk 1-5 után, át is vettük a vezetést. Amit ekkor produkáltunk, arra a rájátszásban lehet építeni. A második játékrészben fegyelmezetlenek, szétszórtak voltunk, könnyen adtuk magunkat. Nem is lehetett más kimenetele ennek a játéknak. A félidő elején 2-szer kettős, kétszer pedig egyes emberhátrányban voltunk, ezt rutinos ellenfelünk ki is használta. Nagy fegyelmezetlenség reklamálni a játékvezetőnél, meg is kapták a büntetést a játékosok. Nem erőnléti, hanem fegyelmi, figyelmi problémák voltak a vereség okai. Küszködünk azokkal a gondokkal, amelyekkel eddig, valakik nem képesek fölnőni fejben a feladathoz. Pozitívum Nyikes Csaba és Tóth Koppány játéka. Gratulálok a Tatabányának, sok sikert kívánok nekik a bajnoki bronzérem megszerzéséhez. Kiemelném, hogy a 39 éves Díaz sokáig egymaga tartotta a lelket a csapatában.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategória: Interjú

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.