Egyelőre balkezes nélkül készül a csapat a király pozíciókban.

KOVÁCS BENCE

Nem érdemtelenül kapott szerződés hosszabbítást a keret legrégebbi felnőtt csapat – tagja: 10. szezonját kezdi kövesdi mezben Bence.

Kijár neki ezért a tisztelet, a lojalitás manapság nagy erény. Köszönjük, Bence!

Tavaly és tavalyelőtt is letette a névjegyét a legmasabb osztályban, így joggal várhatjuk, hogy idén a másodosztályban fiatal csapatunk vezéregyéniségévé válhat.

Drizner Péter: Bence maradt, mint felnőtt játékos az előző szezonból. Középiskolásként érkezett, végigjárta a szamárlétrát és most már évek óta meghatározó tagja a csapatnak. Rá nagy szerep fog hárulni támadásban és védekezésben is: biztos vagyok benne, hogy -ahogyan az előző években, úgy idén is- meg fogja oldani és húzóembere lesz a gárdának.

BODA TAMÁS

Tamás régi – új játékos Kövesden, korábban utánpótlás csapatainkban megfordult már, aztán egy kisebb keringőt követően tér most vissza. Jobb kezes, univerzális játékos, aki több poszton is bevethető.

Komoly tapasztalattal rendelkezik ebben az osztályban, az egyik legerősebb játékosunk lesz, így a védelemben is komoly szerepet szán majd neki a szakmai stáb.

Drizner Péter: a csapat legidősebb tagja lesz Tamás, aki “új” igazolás. A másodosztály keleti csoportjában neki nagy rutinja van, évek óta itt játszik, ismeri a mezőnyt. Korábbi szezonokban volt, hogy gólszámban is kiemelkedőt tudott alkotni, így tőle azt várjuk, hogy ne csak oszlopa legyen a védelemnek, hanem elől is idézze a 3-4 évvel ezelőtti önmagát.

GULÁCSI BÁLINT

A Bőcsről igazolt ifjúsági korú játékos idén igazi áttörést tud majd elérni, ugyanis az elmúlt két évben a Buday – Drizner páros egyre komolyabb feladatok bízott rá, amelyeket szépen megoldva fejlődött ugrásszerűen a játéka.

Mind bal, mind jobb átlövő poszton megállja a helyét, amelyet a tavalyi Liga Kupa meccseken már ékesen bizonyított. Idén előre léphet, megszilárdíthatja a helyét a másodosztály mezőnyében.

Drizner Péter: a karantén időszak alatt a legtöbbet talán a Bőcsről igazolt 19 éves játékosunk fejlődött. Az eddig látottak alapján nagy potenciál van benne, bízunk abban, hogy ezt realizálni is tudja, így ő lehet az egyik üde színfoltja a csapatnak.

FEKETE DÁNIEL

Ugyancsak hazatért egy régi ismerős a csapatba, aki szintén itt pallérozódott utánpótlás játékosként.

Aztán Németországi kitérő következett, ahol a villanyszerelő szakma kitanulása mellett folymatosan játékban volt alacsonyabb és magasabb osztálybeli csapatoknál, ahol éveken keresztül volt csapatakapitány is. Neki is egy nagy esély a kövesdi szereplés, hogy visszakerüljön a magyar kézilabda vérkeringésébe.

Drizner Péter: Németországból tért haza Fekete Dániel, ahol a munka mellett kézilabdával kereste a kenyerét. Ezalatt a néhány év alatt komoly rutinra tett szert, így azt várjuk tőle, hogy egyrészt segítse a fiatalokat, másrészt komoly szerepet töltsön be támadásaink szervezésében is, ami akár gólszámban, akár gólpasszokban is megmutatkozhat. A német iskola is nagy szerepet játszott az életében, kézilabdás karrierjében, ennek gyümölcsét próbáljuk learatni a szezon során.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •