Három napon át Székesfehérváron rendezik az Országos Nyílt Serdülő Bajnokság döntőjét. Molnár Ferenc bizakodó, bár megterhelő öt meccsre van kilátás.

Az Orosháza mögött csoportmásodikként jutott az az Országos Nyílt Serdülő Bajnokság döntőjébe a Mezőkövesdi KC II. együttese. A székesfehérvári fináléban hat csapat küzd majd a bajnoki címért, két fővárosi, két dunántúli, s két Kelet-magyarországi.

– Nagy bizalommal indulunk neki a megmérettetésnek, a játékosok motiváltak. Nagyon szeretnénk dobogón végezni, de már az is nagy siker, hogy idáig eljutottunk. Egyforma tudásúak a csapatok, az eddig gyűjtött pontok alapján az Orosháza a legerősebb, de itthon csak két góllal kaptunk ki tőlük, bármi lehet. Remélem, jól megy majd a csapatnak játék, s kevés lesz a technikai hiba – kezdte Molnár Ferenc edző.
– Megterhelő lesz a három nap alatt játszott öt mérkőzés, kisebb sérülésekkel, megfázással is bajlódnak néhányan, de a játékosok túllépnek majd ezen. Taktikailag fölkészültünk, kicsit videóztunk is. Az első két meccset az Orosháza és az Elektromos ellen játsszuk, ez a két csapat szerintem a legesélyesebb a végső sikerre. Remélem, hogy sikerrel vesszük az első akadályokat. Mindenki játszik mindenkivel, tehát körbeverés is lehet, az sem gond, ha az első két meccsen kikapunk, hiszen, ha a másik hármat hozzuk, akkor odakerülhetünk a dobogóra – tekintett előre Molnár Ferenc.

Május 13.
10:00 MKB Veszprém KC – Alba Regia KSE
11:20 Hort SE – Elektromos SE
12:40 Mezőkövesdi KC – Orosházi FKSE
15:00 Hort SE – MKB veszprém KC
16:20 Elektromos SE – Mezőkövesdi KC
17:40 Orosházi FKSE – Alba Regia KSE

Május 14.

9:00 MKB Veszprém KC – Mezőkövesdi KC
10:20 Orosházi FKSE – Elektromos SE
11:40 Alba Regia KSE – Hort SE
15:00 Elektromos SE – MKB Veszprém KC
16:20 Alba Regia KSE – Mezőkövesdi KC
17:40 Hort SE – Orosházi FKSE

Május 15.
9:00 Elektromos SE – Alba Regia KSE
10:20 Mezőkövesdi KC – Hort SE
11:40 MKB Veszprém KC – Orosházi FKSE
13:00 Eredményhirdetés

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.