Buday Ferenc szerint a télen végzett edzésmunkának köszönhető a jó eredmény, Fekete a gyorsabb játékot dicsérte.

Buday Ferenc: Nagyon készültünk a mérkőzésre, hiszen az utolsó helyünk, a két pontunk nagyon kevés, a katicának még így is több pöttye van. Rengeteget dolgoztunk, sok energiát fektettünk a munkába, edzésekbe, rögtön az első meccsen karakteres, taktikus játékot mutattunk. Sok begyakorolt elemet láttam vissza, szépen elsültek. A védekezésünkben voltak hiányosságok, de eredményesen dolgoztunk, s a kapusok is hozzátették a magukét. Kontrajátékunkban Németh vitte a prímet, aki a felkészülés idején is az egyik legeredményesebb játékosunk volt. A többiek is kivették a részüket a győzelemből, lehetett úgy forgatni a csapatot, hogy a pályán évők közül ki labdaszerzéssel, ki a védekezésben, ki pedig gólpasszal segített. Örülök, hogy összeálltunk. Amikor jöttünk, nem gondoltam, hogy győzünk, ha igen, akkor is csak 1-2 góllal, ez egy picit több lett. Az FTC-PLER komoly gondokkal küzdött, a sérültjeik miatt nem úgy álltak össze, talán meccshiányuk is volt, de ez nem az én dolgom. Tisztes küzdelem, harc volt. Köszönjük szurkolóinknak, hogy eljöttek.

Fekete László: nagyon örülök a győzelemnek, összeszedettebben játszottunk, míg ellenfelünk dekoncentrált volt, ennek köszönhető a győzelmünk, ki tudtuk használni gyorsabb játékunkat. győzni jöttünk, de nagyobb ellenállásra számítottunk. Három új játékosunk beépítése még folyamatban van, így se rossz a védekezésünk, de bízom abban, hogy ez csak erősödni fog.

Zsiga Gyula: Nem csupán Lendvay Péter hiányzott, hanem akik a pályán voltak, azok közül is sokan: szellemiségben, hozzáállásban. Az első félidőt elidegeskedtük, könnyű gólokhoz juttattuk az ellenfelet, amivel felhoztuk őket magunkra. A második félidőben hiába próbáltunk lelkesedéssel, agresszivitással pariban lenni, ott már semmi sem sikerült. Ziccereink kimaradtak, kapusteljesítményünk nem volt, saját magunknak köszönhetjük a vereséget, nem lebecsülve az MKC játékát. Bízom abban, hogy ez felrázza a csapatot.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategória: Interjú

1 069 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?