Az MKC a mérkőzés elején megcibálta az oroszlán bajszát, törvényszerű volt, hogy az odacsap.

A tizennyolc gólos vendégsikerrel végződött Veszprém elleni hazai találkozót követően Rosta István úgy értékelte a találkozót, hogy ez történik, ha a kisegér játék közben megráncigálja az oroszlán bajszát.

–  Papírforma eredmény született, a Veszprém bármely csapatot le tudja győzni ilyen különbséggel. Az első félidőben már a sokadik alkalommal pariban voltunk a nálunk erősebb ellenféllel, kevés hibával, taktikusan játszottunk. A második félidőben, amikor már a cserék több lehetőséget kaptak, a taktika sem működött annyira, s a hibák száma is nőtt, védekezésünk is enyhébb lett. A Veszprém pedig ugyanekkor három fokozatot fölkapcsolt, jöttek a friss embereik. Összehasonlítani sem lehet a két csapat második sorát, amely náluk a magyar válogatottból és a házi gólkirály-jelölt Vilovszkiból áll – értékelte a meccset Rosta István.
– A rájátszásban teljesen más képességű csapatokkal találkozunk majd, nagyobb lesz a feszültség is. Nem lesz egyszerű dolgunk, ugyanakkor mi már tavaly átéltük, milyen a kiesés elleni harc, bízom az akkor gyűjtött tapasztalatunkban. A rájátszásig hátra lévő két hét első felében kevesebbet labdázunk, majd a második felében már speciálisan az aktuális ellenfél (várhatóan a Dunaferr) ellen készülünk. Idegenben kezdünk, nehéz dolgunk lesz, de jól jön ez a két hét, hogy rendezzük a sorokat, javítsuk a hibákat. Úgy gondolom, a helyünkön vagyunk, az előttünk lévő csapatok jobbak nálunk, míg a mögöttünk lévőknél az alapszakaszban jobban teljesítettünk. Ugyanakkor a Pécs és az Orosháza is jók – tekintett előre az MKC vezetőedzője.

A kövesdi játékosok közül jó teljesítményt nyújtott a mérkőzésen Molnár Ferenc. A beállós elmondta, megpróbáltak élvezetesen, a közönséget kiszolgálva játszani.  – Ez hellyel-közzel sikerült, megpróbáltunk mindent, ezért lehet dicsérni a csapatot. Nem szégyen kikapni a Veszprémtől. Nem éltük meg csalódásként, hogy 18 lett közte, bár reménykedtünk abban, hogy tízen belül tudunk maradni. Sajnos sok technikai hibánk volt, valamint néhány játékvezetői ítéletből is rosszul jöttünk ki – foglalta össze a történéseket Molnár Ferenc.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategória: Interjú

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.