Fókuszban az utánpótlás – Ifjúsági és serdülő csapat

Szerző: mkc Kategória:

Visszatekintünk az elmúlt hónapokra, edzői értékelésekkel és eredményekkel.

Fentről lefelé haladva végigmegyünk az utánpótlás csapatainkon, először az ifjúsági és a serdülő csapat kerül górcső alá. Mindkét csapatunk szakvezetője Drizner Péter, így praktikus okokból őt kérdeztük meg a szezon eddig eltelt részéről és a hátralévőről.

 

IFJÚSÁGI CSAPAT

 

Eredmények tekintetében az ifi csapat mérlege: 9 mérkőzésen 11 pont. 5 győzelem mellett, 1 döntetlen és 3 vereség áll a srácok neve mellett.

Jól indult az idény, rögtön egy idegenbeli győzelemmel Dabason, amelyet egy nagyarányú itthoni siker követett. Hullámzó teljesítménnyel menetel a csapat, nyögvenyelős győzelmek mellett nagyarányú győzelmek vagy vereségek is állnak.

Üdvös dolog, hogy a csapatból már többen bemutatkozhattak a felnőtt csapatban: Szabó Dániel és a nyáron igazolt Gulácsi Bálint, illetve a régi motoros Pelyhe Patrik is többször volt már mérkőzésen is a felnőtt keret tagja.

Drizner Péter elmondta, hogy az idei évet a következő évnek rendelik alá: jövőre cél a bajnoki cím, aminek az alapköveit idén lehet sikeresen lerakni.

Mérkőzések statiszikája IDE KATTINTVA érhető el!

Tabella és egyéb eredmények IDE KATTINTVA böngészhetőek!

 

 

SERDÜLŐ CSAPAT

 

Az egyik legfontosabb változás serdülő csapatunk életében az volt, hogy névadó szponzorként csatlakozott az Agrinox Market, így ebben a bajnokságban Agrinox Market – Mezőkövesdi KC néven indult el a csapat a bajnokságban.

A tavalyi együttes magját sikerült együtt tartani, Drizner Péter pedig már évek óta együtt dolgozik a fiúkkal. Ennek eredményeként eddig a pillanatig hibátlan a gárda a bajnokságban, 9 meccs – 9 győzelem.

Több nagy riválissal is összecsapott már az együttes, minden alkalommal győztesen tudtuk elhagyni a játékteret.

Drizner Péter szakvezető elmondása szerint a csapat számára cél a bajnoki cím megszerzése, amely igen nehéz feladatnak ígérkezik, tekintve, hogy a csapat a tavaszi nagy rangadókat mind idegenben kell megvívja. A sikeres felkészülés érdekében az együttes január elején rangos nemzetközi tornán vesz részt a szlovákiai Eperjesen.

Mérkőzések statiszikája IDE KATTINTVA érhető el!

Tabella és egyéb eredmények IDE KATTINTVA böngészhetőek!

 

Meg kell említenünk, hogy a Szent László Gimnázium csapata, amelyet teljes egészében MKC-s játékosok alkotnak, megyei bajnok lett nemrég. Az országos elődöntőre december 18.-án kerül sor, Mezőkövesden! A csapat testnevelője Panyi Loránd, edzője Drizner Péter. Sok sikert kívánunk a srácoknak!

 •  
  38
  Shares
 • 38
 •  
 •  
 •  
 •  
 •