A Mezőkövesdi KC a szerdai csúfos orosházi vereséget követően csütörtökön döntetlent játszott a Csurgó otthonában.

Csurgói KK – Mezőkövesdi KC 36-36 (20-20)

Vezette: Akácsos István, Nagyvizeli József
MKC: Sipos, Bíró (kapusok), Bán 9, Kovács P. 6, Stáb, Csendes 5-5, Nagy P. 4, Dusza 3, Budai, Fekete 2-2, Nyitrai, Kovács V. Edző: Lakatos László
Hetesek: 9/7 ill. 8/5
Kiállítás: 8 ill. 16 perc + kizárás (Fekete a 38. percben)

A húszgólos orosházi vereség után összekapta magát a mezőkövesdi csapat, s kis híján győzni tudott Csurgón is, annak ellenére, hogy a játékvezetők meglehetősen érdekes felfogásban vezették a mérkőzést. A kövesdiek kritikus pillanatokban kaptak kiállítást és piros lapot, nem kaptak meg több jogos hétméterest. A kövesdi hatoson belül nem töröltettek, de amikor a csurgói játékos csúszott el egy izzadságfolton, s veszítették el a labdát, megszakították a kövesdi akciót. A csarnok ajtaján kigurult, s földes, füves labdát csak akkor engedték kicserélni, amikor azt az MKC elveszítette. Volt, hogy még a középkezdést sem végezhették el, már passzívot jeleztek a játékvezetők. Ennek ellenére az MKC végig vezetett egy góllal még a végjátékban is, s kicsikarhatták volna a győzelmet, az utolsó ziccert azonban elhibázták.

Lakatos László: Ha most nem szereztünk volna pontot, akkor nagyon kemény edzések lettek volna a jövő héten. Le a kalappal előttük, egységesen dolgoztak, végrehajtották, amit kértem, úgy látszik, ért valamit a tegnapi fél órás beszélgetés. Ez az első szerzett pontunk, de hárommal ér föl. A csapat küzdött, fegyelmezetten viselkedtek a játékvezetőkkel szemben is. Ez volt a csapat, nem pedig a tegnapi.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.