Elfáradt csapatunk a sűrített programban, nem tudtuk feltörni az orosháziak védelmét.


Fotó: Tóth Márk Bence

Mezőkövesdi KC – Orosházi FKSE-Linamar 21-26 (8-14)
Mezőkövesd, 600 néző, vezette: Bonifert, Oláh
MKC: Holló B. – Kovács P., Antal 2, Hajdu G. 3, Grünfelder 1, Radnics 3, Benis 1. Csere: Volarevics, Liszkai (kapusok), Benis 1, Trivkovics 3, Kiss R. 2, Molnár, Csirics, Szepesi 6 (1). vezetőedző: Skaliczki László
Orosháza: Herjeczki – Komporály 2, Suhonjics 1, Buday 9 (4), Mazics 4, Csemasz 5, Tárkányi 2. Csere: Miklós (kapus), Knezevics, Stranigg 2, Berta, Smojver, Németh G., Varsandán Á., Pásztor M. 1, Szeitl. Vezetőedző: Vladan Jordovic.
Hetesek: 3/1, ill. 4/4
Kiállítás: 8, ill. 14 perc
Kizárás: mazics (három kétperces)
Az eredmény alakulása: 0-3, 3-6, 5-12, 10-15, 12-19, 15-22, 17-24

Villámgyorsan meglépett az Orosháza a mérkőzés elején, a mieinknek nem ment a támadójáték, hetes maradt ki, átlövéseinket pedig olvasta Herjeczki. Nem tudtunk mit kezdeni a vendégek agresszív védekezésével, hiába kapták sorozatban a kétperceseket, öt emberrel is hatékonyak voltak, de Herjeczki eszén is nehéz volt túljárni. Ennek ellenére 12 percig, 5-6-ig tartottuk a lépést a vendégekkel. Jött azonban egy tizennégy perces góltalansági periódus, ami alatt  kaptunk hat gólt. A védekezés sem állt össze, a kipattanókat Mazicsék szedték össze, de kapusaink sem tudtak sokat védeni. Liszkai ráadásul egy kipattanóra is rástartolt, de megelőzték, kétperces lett a vége, majd ismét jött egy védés és kipattanó, majd egy orosházi gól, amely után reklamált és újra jöhetett egy mezőnyjátékos helyett Volarevics. A hajrában Szepesi három találata révén kozmetikáztunk az eredményen, míg a túloldalon Buday szórta meg magát ekkor.
A második játékrészben még inkább kijött, hogy nincsen csere (Füstös betegség miatt csak a lelátón ült), közelebb nem tudtunk férkőzni az ellenfélhez, jól működött a kemény orosházi fal, igaz, nem is tudtak meglépni a vendégek, bár többször is elváltottuk magunkat, vagy eltolódott a védekezés súlypontja, s kaptunk ebből könnyű gólokat. Az utolsó hat percet 4-2-re nyerte csapatunk, de ziccer, hetes is kimaradt, igaz, Trivkovics a saját kilencesünkről betalált az üres kapuba. A mieinken kijött a feszített tempó miatti fáradtság, sokat kivett külön a ceglédi mérkőzés is, így megérdemelten győzött az Orosháza.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategória: Mérkőzések

34 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?