Nem szabad lebecsülni az ellenfeleket PDF Nyomtatás E-mail
IWIWGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark
Írta: Administrator   
2017. június 02. péntek, 12:27

A lettek masszív kézilabdát játszanak, a hollandok pedig nagyon gyorsak, tartja Szepesi István.


Fotó: Henrik Jensen

 

Mint arról már hírt adtunk, később kezdődik a nyári szünet Szepesi Istvánnak, hiszen újra lehetőséget kaphat a válogatottban. A közös felkészülést június 5-én kezdik a játékosok, balszélsőnk persze addig önállóan is edz.

- Természetesen bíztam (reménykedtem) benne, hogy ismét kapok behívót, nagy örömmel tölt el! Bármelyik mérkőzésen kapok szerepet, szeretnék élni a lehetőséggel, mindent meg fogok azért tenni, hogy méltóképpen képviselhessem a Mezőkövesdi Kézilabda Clubot és picit feledtessem szurkolóinkkal a kiesés okozta sérelmeket. Remélem ezzel valamit vissza tudok adni az itt eltöltött szép négy évért - mondta Szepesi István, akitől megkérdeztük azt is, milyennek tartja a most következő ellenfeleket.

- Bár a lettek az utolsó helyen állnak a csoportban, s pont nélküliek, nem szabad őket lebecsülni. Erős, masszív kézilabdát játszanak. A hollandoknál más a helyzet, ők fizikálisan nem olyan erősek, de nagyon gyorsak és dinamikusak. Hazai pályán azonban meg kell ellenük szerezni a 2 pontot - emelte ki az ellenfelek erősségeit Szepesi István.

 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Média

Hirdetés
Hirdetés

Social Network

  
   
 

Támogatók

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Támogatja a Joomla!. Designed by: Joomla Theme, what is managed dns. Valid XHTML and CSS.