Kritikus pillanatokban hibáztak PDF Nyomtatás E-mail
IWIWGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark
Írta: Administrator   
2011. május 01. vasárnap, 11:10

Füzesi Ferenc szerint bizarr a hangulat az edzőváltás után, de csapata odatette magát, s még reménykednek a bennmaradásban.


Fotó: carbonex kc

- A kiegyensúlyozottabb csapat nyerte a mérkőzést, a Kövesd játéka folyamatosan fejlődött a meccs folyamán. Nem hibáztak annyi ziccert, mint mi. Bár a kapusunk jól védett, kulcsfontosságú időszakokban, például az utolsó tíz percben öt nagy helyzetet hagytunk ki, Tóth Koppány hálóját nem tudtuk bevenni, s ez eldöntötte a meccset. Az elején a játék alakulásából adódóan el tudtunk lépni ellenfelünktől, nyitottan védekeztünk, kicsit az ellenfél jobb oldalára eltolva. A védők előrébb voltak, s így lendületből tudtunk menni. Jól védekeztünk az első játékrészben, a másodikban visszaálltunk, majd megint nyitottunk. Nem ezzel volt probléma, az MKC szervezett támadásait jó hatásfokkal hárítottuk - értékelt Füzesi Ferenc, az Orosházi FKSE vezetőedzője.
A hétközi edzőváltásról elmondta, nehéz helyzetben vannak, de akkor is abban voltak, amikor ősszel őt cserélték le. Most öt fordulóval a bajnokság előtt volt a váltás egy kieső csapat élén, tehát elég bizarr a hangulat. Játékosai közül mindenki odatette magát, hogy bizonyítsa, tud szervezetten, jól játszani, jó csapattal találkoztak, s megérdemelten nyert a Mezőkövesd, főleg az ő hibáik miatt.
- Az utolsó másodpercig harcolni fogunk a bennmaradásért, minden csapatnak van még négy mérkőzése, bárkinek adódhat problémája ezek folyamán, bármi megeshet. Azon leszünk, hogy a lehető legtöbb pontot gyűjtsük be, meglátjuk, hogy a többiek ellen ez mire lesz elég. A hétpontos Pécs elugrott tőlünk, a Mezőkövesd pedig a csoport favoritja, de láttunk már olyat, hogy valamely csapat ilyen hátrányt le tudott dolgozni - reménykedett Füzesi Ferenc.

 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Média

Hirdetés
Hirdetés

Social Network

  
   
 

Támogatók

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Támogatja a Joomla!. Designed by: Joomla Theme, what is managed dns. Valid XHTML and CSS.