Szellemes támadójátékra lesz szükség PDF Nyomtatás E-mail
IWIWGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark
Írta: Administrator   
2016. február 26. péntek, 21:20

A felsőházra hajtó Vácot fogadjuk szombaton 18:30-kor, szellemes, energikus támadójáték kell ellenük.

 

Húsz ponttal a felsőházba jutás küszöbén áll a Vác csapata, amelyet szombaton fogadunk a sportcsarnokban. Vendégeink győztes meccs után érkeznek, míg mi Komlón vereséget szenvedtünk. 

- A váci csapat az egyik legnagyobb esélyes az ötödik, felsőházi helyre, véleményem szerint ehhez 22-24 pont körül kell gyűjteni. Nekik az a céljuk, hogy ezt már itt megszerezzék, nekünk meg az, hogy fölzárkózzunk a PLER-hez, esetleg a Ceglédhez is. S persze alakuljon a játékunk. Sokkal jobb, szellemesebb, energikusabb támadójátékot várok, benne legyen a változtatás. Komlón sok volt a rossz passz, a kimaradt ziccer, az ellenfél agresszív védekezése ellen gyáván játszottunk - mondta Skaliczki László vezetőedző.

- A Vác gólerős, jól indulnak, a jobbszárnyuk kimondottan. Legutóbb a két jobbátlövőjük 17-et lőtt, ebből csupán 1-et hetesből. Tudjuk, hogy Vasics is gólerős, jól indul, a gyors középkezdéseket szépen viszi, föl lesz adva a lecke. Védelemben komoly hatosfaluk van, kapusuk jól reagál. Ezt kell túljátszanunk, dinamikus játékunk kell, hogy legyen. Ha nem belekényszerített, hanem kialakított lövőhelyzeteink lesznek, akkor remélem, hogy több gólt össze tudunk szorgoskodni, mint ők - fogalmazta meg elvárásait a vezetőedző. Ennél persze még többet vár: szerinte el kellene érni oda, hogy nagyobb intenzitás legyen az edzéseken, amelyhez képest a meccs megváltás legyen. Egyelőre még nem tartunk itt, de tudjuk, mit akarunk.

A csütörtöki kupasorsolásról elárult, amikor még nem tudta, hogy nincs kiemelés, akkor a Szegeddel szeretett volna játszani.

- Számunkra ünnep lesz ez a két nap ilyen csapatok társaságában, fókuszba kerül a kézilabda. Szeretnénk megállni a helyünket, mindhárom csapat esélyesebb, az a kérdés, addig hogy tudjuk magunkat összerakni, mennyire tudjuk ebben a másfél hónapban tökéletesíteni a védekezést, a támadórepertoárt. Sosem maradunk ugyanolyanok, fejlődnünk kell, mert ha nem, akkor negatívan változunk - mondta Skaliczki László.

 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Média

Hirdetés
Hirdetés

Social Network

  
   
 

Támogatók

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Támogatja a Joomla!. Designed by: Joomla Theme, what is managed dns. Valid XHTML and CSS.