Továbbra is veretlenül! PDF Nyomtatás E-mail
IWIWGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark
Írta: Administrator   
2017. október 08. vasárnap, 20:13

Felnőtt csapatunk hétvégi ellenfele a MOL-Pick Szeged U20-as gárdája volt.

 

 

Hosszú utazás és egy előzetesen kellemetlennek ígérkező meccs várt ma a srácokra: Szeged és a MOL-Pick Szeged U20-as gárdája. Aztán a meccs a vártnál könnyebb lett, végig vezetve, mindenkinek játéklehetőséget biztosítva egyértelmű győzelmet arattunk. A félidei 6 gólos előnyt a végére 8-ra hízlaltuk, így a hazaút természetesen jókedvűen telik még mindig.

 

 

MOL-Pick Szeged U20 - MKC   21:29  (10:16) 

MOL-Pick Szeged U20: Nagy, Szabó B., Maróti, Sunajko 5 (1), Gotz 1, Bátky 2, Dimovics 1, Szabó M. 1, Szilágyi 1, Vetési 1, Benák, Selmeczy, Tóth 1, Martonosi 8 (5), Csernai, Morvai   Szakvezető: Szabó Levente

MKC: Tóth K., Bartók - Jancsó 5 (3), Kovács B. 2, Sándor 1, Fábián 1, Vojinovic 4 (1), Rozmán, Padla 1, Horváth, Zelei 2, Jóga 7, Hangyel, Dohány 1, Menyhárt 5    Szakvezető: Drizner Péter

Kiállítások: 2, illetve 6 perc

Büntetők: 9/6, illetve 5/4 

 

Drizner Péter így látta a meccset: HANGANYAG

"Amit elterveztünk, azt majdnem teljesen végre is tudtuk hajtani. Legfőbb célunk az volt, hogy a szegedi szélső gólok számát minimálisra csökkentsük, illetve hogy a beállót ne tudják játékba hozni: ezáltal meg akartuk növelni az átlövéseik számát, mert abban azért van deficitük. Az elején ez nagyon jól sikerült, el is mentünk 5-6 góllal, amit végig tartani is tudtunk: így magabiztos győzelmet arattunk. Ezt a két pontot ma kellett megnyernünk, lehet, hogy tegnap vagy holnap nem lett volna ilyen egyszerűbb dolgunk.

Koncentrált volt a játékunk 45 percig, fizikálisan nyilván fölényben voltunk és ez ki is jött. Sikerült mindenkinek játszani, így mindenki átesett a tűzkeresztségen a bajnokságot érintően. Minden úgy sikerült, ahogy a legszebb álmaimban elgondoltam."

 

Tabella frissítve, ide kattintve elérhető: TABELLA  

 

További eredmények:  

Balassagyarmati Kábel SE - Békés Drén KC   26-28

Balmazújvárosi KK - DEAC NK Kft.   25-23

Contitech FKSE-Algyő - Nyíregyházi SN Kft.   23-29

Törökszentmiklósi KE - KTE-automatika.hu   25-25

Mizse KC - ÓAM-Ózdi KC   24-21 

 

Nem mehetünk el szó nélkül valami mellett: vasárnap este 18.00, Szeged. A csarnokot betölti 3 fiatal hangja, akik hétfőn ugyan dolgozni mennek, most mégis itt biztatják a csapatot. Vonattal jöttek utánunk és végigszurkolták a meccset: KÖSZÖNJÜK!

Rajna Lóránt, Zelei Gábor és Potencsik Szilárd - SZÉP VOLT, SRÁCOK!

 

/fotó forrása: Facebook/ 

 

 

 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Média

Hirdetés
Hirdetés

Social Network

  
   
 

Támogatók

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Támogatja a Joomla!. Designed by: Joomla Theme, what is managed dns. Valid XHTML and CSS.