3 kérdés - 3 válasz / hétvégi meccs beharangozó PDF Nyomtatás E-mail
IWIWGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark
Írta: Administrator   
2017. október 05. csütörtök, 12:42

Hétvégén felnőtt csapatunk Szegedre látogat. Ellenfelünk a jelenleg még pont nélkül álló MOL-Pick Szeged U20-as gárdája lesz.

 

 

Drizner Pétert faggattuk a mérkőzés előtt.

 

 

3 meccsből 3 vereség a szegedi fiatalok mérlege. Ez alapján gondolhatnánk, hogy könnyebb meccs vár ránk, ugyanakkor a Békés is vért izzadt ott. Mire számítasz?

 

Nem lesz könnyű mérkőzés, ez egészen biztos. A Szeged U20 kezdősorából minden játékos minimum stabil NB1/B-s játékos lesz a későbbiekben, de többen lesznek első osztályú játékosok. Ami még hiányzik belőlük csapatszinten, az a rutin. Nekünk az első perctől kezdve nagyon koncentráltan és okosan kell játszanunk, főleg védekezésben és visszarendeződésben kell átlag felettit nyújtanunk a győzelem érdekében. 

 

A múlt heti gátszakító győzelem a csapatot is átlendítette a holtponton gondolom: két döntetlen után győzelem bajnokin. A hétközi edzéseken is érződött némi felszabadultság? Hasznunkra válhat ez vasárnap?

 

Edzéseken eddig sem volt probléma, mérkőzéseken lehetett érezni, hogy túlságosan ideges a gárda, ezt remélem segít leküzdeni a múlt heti győzelem.

 

Mindenki harcra kész vagy van esetleg sérültünk?

 

Kisebb betegségek vannak, de teljes kerettel fogunk utazni vasárnap. 

 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Média

Hirdetés
Hirdetés

Social Network

  
   
 

Támogatók

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Támogatja a Joomla!. Designed by: Joomla Theme, what is managed dns. Valid XHTML and CSS.