Győzelem és 3 forduló után 2. hely veretlenül a tabellán! PDF Nyomtatás E-mail
IWIWGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark
Írta: Administrator   
2017. október 01. vasárnap, 09:18

A 3. fordulóban a Contitech FKSE-Algyő csapatát látta vendégül a felnőtt gárda!

 

 

Az első félidei kicsit akadozó játék után a második félidő 10. percétől már az történt a pályán, amit az MKC akart, így megérdemelt győzelmet arattunk. Az első két forduló döntetlenjei után így megvan az első győzelem! Csapatunk veretlenül a 2. helyen áll a tabellán!

 

Szépszámú közönség gyűlt össze megint a hazai meccsre, így a hangulatra megint nem lehetett panasz. A játékosok az első 40 perc után igazán felszabadult játékkal tették egyértelművé a fölényünket és mondhatni sima győzelmet arattunk. Már 28-22 is volt az állás a mieink javára, ez volt a holtpont: ekkor lőtt egymás után 3 gólt az Algyő, nálunk viszont nem akart megszületni a mindent eldöntő találat, amely áttörhette volna a gátat. Aztán betaláltunk és innen már biztos volt a győzelem. A vége 5 gól ide, megérdemelten ünnepelt együtt a közönség és a csapat. 

 

MKC - Contitech FKSE-Algyő 30:25 (10:11)

MKC: Tóth, Bartók - Jancsó 4, Kovács B. 8, Sándor 3, Fábián, Vojinovic 3, Rozmán, Padla 6 (2), Horváth L., Zelei 1, Jóga 3, Hangyel, Dohány, Menyhárt 2   Szakvezető: Drizner Péter

Contitech FKSE-Algyő: Miklós, Stavri - John 4, Dolezsál 1, Gazsó 2, Molnár B., Kocsis 2 (1), Döme, Vancsics 4, Bella 1, Valaczkai, Béleczki 1, Velky 9 (4), Teimel, Engi, Varga 1   Szakvezető: Kovács István

Büntetők: 2/4, illetve 5/6

Kiállítások: 8, illetve 8 perc

 

Kovács István értékelése: ÉRTÉKELÉS  / a Mezőkövesd Média felvétele/

"Teljesen érthetetlen módon szétestünk a második félidőre. Elhúztunk 14-11-re, aztán érthetetlen módon megzavarodtunk, szétesett a védekezésünk és azt gondolom volt ott 5-8 perc, amikor ellépett a Mezőkövesd csapata és onnan már csak futottunk az eredmény után. Ráadásul ott már belehibáztunk a mérkőzésbe, rengeteg rossz megoldást választottunk: dadogott a labda, megremegtek a kezek, talán megijedtünk, hogy tényleg van esélyünk. Az első félidőben az történt, amit mi akartunk. Készültünk az MKC két beállós játékára, erre építettük a védekezésünket. A második félidőben kaptunk 19 gólt, ez a vereség oka."

 

Drizner Péter értékelése: ÉRTÉKELÉS

"Nagyon reméljük, hogy átszakadt a gát. 28-22-nél volt az, hogy kb. 6 támadásunk ment a kukába, már mindenki arra várt, hogy legyen már egy gól, ami eldöntheti a meccset. Aztán talán pont Kovács Bence talált be úgy, hogy a hálót nem is érte a labda. Meg kell említeni, hogy a második félidőben -3-ból egy olyan fordítást csináltunk, amit mindig is mondtam a fiúknak: ebben a milliőben a legjobb csapatok is el fognak bizonytalanodni, ilyen, amikor a közönség és a csapat igazán egymásra talál. A közönség alatt elsősorban a Magicot értem, de mondhatom az egész lelátót persze. Igen, átszakadt a gát, reméljük Szegeden folytatjuk!"

 

Képgaléria IDE KATTINTVA!

 

További eredmények a kéziszövetség honlapján! 

 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Média

Hirdetés
Hirdetés

Social Network

  
   
 

Támogatók

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Támogatja a Joomla!. Designed by: Joomla Theme, what is managed dns. Valid XHTML and CSS.