Győzelem az első edzőmeccsen! PDF Nyomtatás E-mail
IWIWGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark
Írta: Administrator   
2017. augusztus 11. péntek, 14:00

Tegnap lejátszotta első edzőmeccsét az MKC felnőtt csapata!

 

 

Az ellenfél a Füzesabony gárdája volt. Csapatunk egy viszonylag erős terheléssel járó felkészülési időszak derekán van, az abonyiak pedig eddig csak néhány alkalommal edzettek. Ez meg is látszott a játékon, ugyanakkor a népes nézősereg szórakoztató meccset láthatott a fülledt klímájú csarnokban.

Drizner Péter szakvezető inkább arra helyezte a hangsúlyt, hogy próbáljuk az edzésen gyakoroltakat visszaadni maximális fegyelemmel, illetve a labdás edzések után immár meccs szituációban is láthatta a csapatot.

Jól láthatóan a beálló poszton erős a keret, mind Jóga Norbert, mind Sándor Ákos nagyszerű teljesítményt nyújtott, de összességében is pozitív a kép: minden játékos igyekezett a maximumot teljesíteni. Nyilván messzemenő következtetéseket nem lehet levonni egy meccs alapján a felkészülés közepén.

Mindkét félidőben voltak olyan periódusok, amelyek biztatóak voltak és olyanok is, amelyeknél kicsit megremegtek a kezek, vagy éppen elfogyott az oxigén: ez mondjuk nem volt csoda a levegőtlen csarnokban. A fiúk egyébként becsülettel dolgoznak az edzéseken és tegnap látszott mindenkin, hogy örül végre a meccshelyzetnek. A második félidőben aztán fokozatosan növeltük előnyünket, a szakvezető mindenkinek lehetőséget adott végül és 29-18-as kövesdi győzelemmel zárult a mérkőzés.

Drizner Péter értékeléseA mérkőzés többé-kevésbé azt hozta, amit várni lehetett. Annak örülök, hogy a védekezés az első 5-8 perc és az utolsó 5 perc kivételével jól működött. A támadójáték nagyon akadozott és még egy jó darabig akadozni is fog, de azért voltak szép momentumaink is. Az első félidő végén volt pár finoman fogazva is könnyelmű lövésünk, amit nem engedhetünk meg magunknak többet, mert bajnokin pontba, pontokba fognak kerülni. De az összkép mindenképpen pozitív volt.”

 

További képek a galériában, amely ide kattintva érhető el! 

 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Média

Hirdetés
Hirdetés

Social Network

  
   
 

Támogatók

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Támogatja a Joomla!. Designed by: Joomla Theme, what is managed dns. Valid XHTML and CSS.