Szombaton nem kézilabdát játszottak, most igen, jól jött az összecsapás gyors tempója.

– Mindkét félidő legvégén kaptunk gólt, ezt már megszoktuk, de most mi tudtunk egy ilyennel nyerni, ilyen még nem nagyon volt.
– Azért volt már ilyen gólunk, sőt, győztünk, vagy pontot is szereztünk vele. Hangulatos, minőségében is nagyon jó edzőmeccset játszottunk a Kassa ellen. Szeretem az idegenbeli meccseket, mert akkor másfajta akadályokat is le kell győznie a csapatnak, s ez most sikerült. Jó volt a hozzáállás, egészen kiváló egyéni teljesítmények voltak, s persze magának a csapatnak a teljesítménye is jó volt. Tetszett a fineszesség, az akarat, s mindig a győzelem édesíti meg legjobban a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak, s ajánlom a győzelmet azoknak a szurkolóinknak, akik elkísértek bennünket.
– Szokatlanul gyors volt a mérkőzés tempója, erre készültetek?
– Szeretnénk gyorsan játszani, ezért is örülök, hogy ilyen pörgős volt a meccs. Volt egy kis külön játék is, kétfelé osztottam a csapatot, az A a B ellen is játszott a meccsen (az A nyert egy góllal), ez is motivált mindenkit. Morva Zoltánnal és Fekete Lászlóval még komplettebbek leszünk.
– Mi volt a különbség a szombati és a mostani teljesítmény között?
– akkor nem kézilabdáztunk, most igen. Fiatal a csapatunk, hektikus meccsen belül is a játék, 1-2 nap alatt is sokat változik, ezt kell tökéletesítenünk a rutinnal. Utóbbi azt jelenti, hogy a játékos álmából fölkeltve is hoz egy bizonyos szintet. A fiatalok hol nagyon jól játszanak, hol pedig kevésbé, ennek külső okai is lehetnek, például, hogy hogy aludt. Hétvégén a második meccsen már nagyon foghíjasan is álltunk föl, mélyponton voltunk, ez a hatvan perc viszont nagyon tetszett.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategória: Interjú

1 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?