DEAC NK Kft. – Mizse KC

DEAC NK Kft. – KTE-automatika.hu

DEAC NK Kft. – Mezőkövesdi KC

ELHOZTUK A PONTOKAT A DEBRECENI KATLANBÓL!

 

Nagyon nehéz mérkőzés várt a mieinkre a DEAC otthonában. Tudták ezt a srácok és tudta ezt Drizner Péter is, ennek megfelelően nagyon koncentrált munka zajlott a hosszú bajnoki szünetben. Kovács Bence és Pásztor Imi is visszatért a B válogatott edzőtáborából, így az utolsó héten teljes csapattal tudott készülni együttesünk.

Nehéz meccsre számítottunk, az is lett. Drizner Péter a kövesdisport.hu oldalnak nyilatkozva azt mondta, hogy aláírna egy egygólos sikert, ám az egyszeri szurkolók azért nem arra gondoltak, hogy egy idegtépő meccs óriási végjátékában valóban 1 góllal nyerünk.

Az első félidő debreceni fölénnyel indult, ők irányították jobbára a játékot, mi próbáltuk tartani a lépést, ami többé-kevésbé sikerült is: a szünetben 12-10-es hazai vezetést mutatott a kijelző. A második félidőben aztán kicsit változott a játék képe, felzárkóztunk, aztán az 50. perc környékén mutatott először döntetlent a kijelző. Megjött a kövesdi szurkolók hangja is, majd a végén a szív diadalaként, Kovács Bence és a második félidőben Pásztor vezérletével elhoztuk a pontokat a DESOK csarnokból.

 

 

 

DEAC NK Kft. – Törökszentmiklósi Székács

DEAC NK Kft. – Balmazújvárosi KK

DEAC NK Kft. – Contitech FKSE-Algyő

DEAC NK Kft. – Nyíregyházi SN Kft.

DEAC NK Kft. – Békés-Drén KC

DEAC NK Kft. – Balassagyarmati Kábel SE