Eredmény

CsapatElső félidőMásodik félidőGólokVégeredmény
ÓAM-Ózdi KC151530Győzelem
Mezőkövesdi KC111627Vereség

Elemzés

A bajnokság őszi szakaszának utols fordulójában nehéz feladat várt a fiúkra Ózdon.

Ez volt a bajnokság azon meccse, amikor nem jött össze semmi. Picit rossz volt az időzítés, hogy pont a legutolsó bajnoki jött ez ki, de inkább most, mint a végén majd a sorozatnak. Nem érheti kritika a srácokat, mert dolgoztunk azért, hogy Ózdról is elhozzuk a pontokat, azonban a hazaiak végig tűzben égtek és nem volt kétséges a meccs kimenetele.

 

Képgaléria a LINKre kattintva érhető el!

Szakál György így látta a meccset:

“Mind a két csapat nagyon jól felkészült egymásból. Úgy gondolom, hogy az 5. perctől azért domináltuk ezt a mérkőzést, hiszen a 4-5 gólos vezetés talán egyszer olvadt 3-ra. Bejöttek azok a támadási és védekezési variációink, amiket gyakoroltunk egész héten. Pontosan tudtuk a Mezőkövesd erősségeit, azt próbáltuk kizárni, kontrázni. Én azt hiszem, hogy a mai estén talán kicsit jobban akartuk a győzelmet, összeszedettebbek voltunk. Megérkezett hozzánk a kapusteljesítmény is végre. A végén kicsit szorossá tettük a mérkőzést, de biztos vagyok benne, hogy megérdemelten tartottuk itthon a két pontot.

Milyen volt a hangulat?

A hangulat minidg jó egy borsodi rangadón. A Fekete Sereg ide is elkísérte a Mezőkövesdet, sportszerűen bíztatták a csapatukat, gratulálok nekik ehhez. Ennek a mérkőzésnek mindig van egy külön atmoszférája. Teljesen biztos vagyok benne, hogy a Mezőkövesd a végén oda fog érni az 1-2. helyre és szívemből kívánom, hogy jövőre az első osztályban folytassátok.”

Drizner Péter értékelése:

“A múlt héten már beszéltünk róla, hogy a Mezőkövesd mumusa az Ózd. Hogy láttad a mérkőzést?

“gy pllanatig nem volt esélyünk, utólag azt kell mondani. Sok hibával játszottunk, fegyelmezetlenek voltunk, könnyű gólokat kaptunk. Ezeket a bajnokság során, egészen múlt hétig jól meg tudtuk szűrni. Van ilyen is sajnos, reméljük minél kevesebb lesz belőle tavasszal, mert cél a dobogó. 

Olyan meccs volt, amire számítottál?

Olyan volt, amilyennek egy megyei rangadónak lennie kell. Nem olyan egyszerű idegenben, ilyen környezetben nyerni, ezt tudom. Ilyenkor nehezebb lehívni a teljesítménynek bizonyos százalékát, nekünk ez most nem is sikerült. A meccs képére áttérve azért nem ilyenre gondoltam: azt hittem az Ózdót könnyebben bele tudjuk vinni, hogy butaságokat csináljanak. Kétarcúak ők is: múlt héten Debrecenben teljes káosz, előtte héten itthon verték a Békést nagyon simán megverték. Nekünk meg javulni kell ahhoz, hogy esélyünk legyen egy ilyen meccset megnyerni, mert most még nagyon messze voltunk attól.

Picivel több technikai hiba jellemezte a játékunkat, mint eddig. Köze lehetett ennek ahhoz, hogy a srácok nagyon akartak?

Próbáltunk egy kicsit nagyobb sebességgel játszani, ugyanis ki akartuk aknázni azt a sebességbeli különbséget, ami elméletileg van a két csapat között. Ez a gyakorlatban nem sikerült. Növeltük a lerohanások, gyors labdafelvitelek sebességét, azonban úgy megnőtt a technikai hibák száma, hogy utólag visszagondolva, talán jobban jártunk volna, ha inkább lassítunk. 

Mi lesz a program a tavaszi nyitányig?

A héten még edzünk, aztán egy hosszabb pihenőt kapnak a srácok és január 2. hetében kezdjük a felkészülést!”

Részletek

Játéknap Idő Liga Szezon Teljes játékidő
2017-12-16 18:00 NB1/B 2017/2018 60'

Helyszín

Városi Sportcsarnok, Ózd
Ózd, Brassói út 2, 3600 Hungary

ÓAM-Ózdi KC

Mezőkövesdi KC

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé.