Eredmény

CsapatElső félidőMásodik félidőGólokVégeredmény
Nyíregyházi SN Kft.141731Vereség
Mezőkövesdi KC152035Győzelem

Elemzés

Győzelemmel fejezte be ezt a nehéz hetet a csapat Nyíregyházán!

 

Gyász szünettel, majd mezőkövesdi gólokkal indult a találkozó, hamar magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést. Látszott, hogy nagyon koncentrált a csapat, mindenki minden idegszálával a minél jobb szereplésre koncentrál. A félidő végén Tóth Koppány szemfüles gólja lélektanilag nagyon jó pillanatban jött és ezzel előnnyel mehettünk szünetre. A Nyíregyháza többször egyenlített, sőt át is vette a vezetést, ugyanakkor a játékban szinte sosem volt benne, hogy megroppantanak minket és végig marad náluk az előny.

 

A második félidőben nagyon érett játékot bemutatva sikerült megtörnünk a szabolcsiak lendületét, Koppány több bravúrt bemutatott a kapuban, illetve támadásban is nagyon következetesen, betartva Drizner Péter utasításait sikerült kicsikarnunk a győzelmet. Nem volt izgalom a végére, állandósult a 4-5 gólos előny, amiből végül 4-et sikerült megtartani a lefújásig. Nagyon értékes győzelmet arattunk egyik közvetlen riválisunk otthonában!

 

 

Drizner Péter így értékelte a látottakat:

Az első félidő végén Koppány góljával vezetés tudatában mehettünk pihenni. Hogy láttad a mérkőzést?

Koppány sokat gyakorolta az egész pályás lövéseket, főleg a Szeged ellen készült ezzel. Akkor szokta amúgy még gyakorolni, amikor ideges, a héten sok alkalommal volt erre példa. Lélektanilag nagyon jókor talált be. A második félidőben viszonylag simán tudtunk nyerni, persze ez relatív, mert minden pici gólért, jó védekezésért, előnyszerzésért, ziccerért irgalmatlanul meg kellett küzdeni. Nem kellett végjátékot játszanunk, ez mindenképpen jó volt. Ugyanaz volt, mint a Békés ellen idegenben, azzal a különbséggel, hogy itt az 54. perc után is dobáltuk a gólokat: nagyon örülök, hogy tanultunk annak a meccsnek a végjátékából és gratulálok a csapatnak.

Picit féltem a csapat lelki állapotától a heti események miatt. Többször voltunk akár kettős emberhátrányban is, mégsem roppant meg a csapat. Készültetek külön mentálisan a mérkőzésre vagy mi volt a titka annak, hogy nem estünk össze, hanem végig daráltuk a meccset?

Megbeszéltük, miről fog szólni a csapat számára a hátralévő 3 forduló. Annyit kértem mindössze, hogy egységesen lépjünk fel minden meccsen, minden egyes pillanatban. Amikor a jövő héten visszatér Norbi, akkor mindenben, amiben csak tudunk segíteni fogunk neki. Érte is játszottunk ma, nagyon örülök, hogy ilyen tartásról tett tanúbizonyságot a csapat. Hétfőtől még erősebbek leszünk, visszatér Hangyel Norbert és bízom benne, hogy az egység megmarad a hátralévő két mérkőzésre is. 

Milyen meccsre számítasz a Kecskemét ellen jövő héten?

Nagyon veszélyes a Kecskemét, de ettől többet egyelőre nem tudnék róluk mondani, ugyanis eddig mindig úgy jött ki a sorsolásuk, hogy nem elemeztük valamelyik ellenfelünk kapcsán kicsit sem az ő játékukat. Ettől függetlenül persze belőlük is felkészülünk, ahogy tettük az eddigi ellenfelekből is. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, mert ebben a Kecskemétben sokkal több van, mint amit a tabellán elfoglalt pozíciójuk sejtetni enged. Nem gondolhatjuk azt, hogy most mi vezetjük a tabellát és majd bármi magától jön. A Kecskemét sem úgy jön ide, hogy ez a két pont úgyis a Kövesdé. Csírájában fojtjuk el ezt a gondolatot a csapaton belül. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy 4 pontot gyűjtsünk be a hátralévő két meccsen. 

Részletek

Játéknap Idő Liga Szezon Teljes játékidő
2017-12-03 19:00 NB1/B 2017/2018 60'

Helyszín

Continental Aréna, Nyíregyháza
Nyíregyháza, Szegfű u. 15, 4400 Hungary

Nyíregyházi SN Kft.

Játékos Gólok Sárga lap 2 perc Dobott 7m Ért. 7m
Takács Zalán00000
Oláh Zoltán00000
Gubó Alex40100
Gadnai Attila00000
Horváczki Márió20000
Boda Tamás11000
Székely Nikola20000
Varga László70044
Kurbely László10000
Gyimesi Ádám00000
Gidai Máté41000
Nagy Csaba00000
Tóth Patrik30100
Dobi Sándor00000
Prinzel Bence00000
Vasas György71000
Összeg313244

Mezőkövesdi KC

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé.