Felnőtt csapatunk a bajnokság 9. fordulójában a Hajdúböszörmény együttesével mérkőzött meg a 2 pontért. A győzelem egy percig sem forgott kockán. A mérkőzés 7. percében átvettük a vezetést és sikerült a félideig 8 gólos előnyt kiépíteni. A második játékrészben ez a különbség tovább növekedett. A találkozó 44-24-es hazai győzelmet eredményezett. Drizner Péter vezetőedző értékelte a mérkőzést.

” Gratulálok a csapatnak, végig meggyőző volt a játék. Szerencsére nem sérült meg senki, így Sárosi kivételével teljes kerettel leszünk a hátralévő két fontos mérkőzésen. Azt viszont nem értem, hogy miért nem védik jobban a játékvezetők ebben az osztályban a szélső játékosokat, nem véletlenül vannak szigorítások a szabálykönyvben, a boka ugyanúgy el fog szakadni, ha alálépnek az ember alá akkor is, ha bajnokok ligájában játszik és akkor is, ha utcák-terek bajnokságban. A mérkőzésre visszatérve örülök, hogy egyre többen tudnak a keretből azonnal jól beszállni egy mérkőzésbe, valamint Vereb Mátét külön ki kell emelni, alig több, mint egy éve van a klubnál és nagyon szépen fejlődik, először volt kezdő bajnoki mérkőzésen és stabilan, jól játszott. ” – Drizner Péter, vezetőedző

Mezőkövesdi KC – Hajdúböszörményi TE 44-24 (Félidőben: 21-13)

MKC: Hudák Henrik, Ulicsinyi Péter, Pelyhe Patrik József (kapusok) , Sándor Ákos 6 , Bakó Bence Norbert, Nagy Norbert 4 , Nyitrai János, Horváth Loránd László, Boda Tamás Márton 1 , Kátai Richárd 7 , Szabó Dániel 10 , Nagy Zsolt Ádám , Vereb Máté Tamás 5 , Zelei Botond 1 , Dócs Árpád 5 , Dobi Sándor 5.

Kiállítások: 6 perc

Hétméteresek: 4/3

Hajdúböszörményi TE: Balogh Szabolcs Sándor , Pál Máté (kapusok) , Molnár Zsolt 3 , Berki Dániel 4 , Kovács László 4 , Rab Gyula Csongor 1 , Csébi Dávid 4 , Mirkó László 2 , Puskár Erik, Uzsoki Dominik László 1 Katonka Tamás 1 , Szőllős Sándor 2 , Takács Zoltán 1 , Nagy Antal, Korondán György 1.

Kiállítások: 4 perc

Hétméteresek: 4/4

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •